ja to chapu, ja zazil srani auta taky (i30), olej jsem nosil obe servisky svuj a kdyz se menil motor na zaruku, tak nemel absoutne nikdo zadnej problem... takze tak
ted pri prvnim servisu po roce mi u kie taky vzali muj olej bez kecu, az na rypnuti jak muzu vedet, ze ten total co tam chci nalit je tam i z vyroby stejnej (jeste ze je tady Nole, ktery o tom psal), nemel jsem chut resit, protoze pani v servisu, tak mozna vedela, ze olej se do auta leje, ale proc to uz by na ni bylo moc narocny

vidis a k reklamacim, u ceeda sem resil zatim jednu po pul roce, kdyz nepocitam hned na zacatku spatny sterace z vyroby, takze jeste nebyla ani zacna garancka a zajimave problem byl, zavada se neprojevila, pri dalsi opakovane, jedna se o standardni chovani u vsech ceeedu, 3ti reklamace bla bla opet to stejne, az jsem to resil tady se snikem (ktery ma znameneho v kii) a stezoval si xkrat primo na importu, tak dojeli kluci primo ze Ziliny a rezonujici okno mi opravili vymenou vsech dilu v ramci zaruky, v servisu se strasne podivovali, jak je kontaktovala kia misto aby to bylo obracene z jejich strany...
takze pausalizovat tim, ze reknu jo budu platit servisu premrsteny castky za servis a oni mi pak vyjdou vstric pri reklamaci, haha, tak mozna nekde v pohadce, v dnesni dobe je to o tom te co nejvice ojebat v podobe premrstenych cen servisu a naopak pri uplatnovani reklamaci, aby stebou meli co nejmin prace a byl si co nejrychleji pryc, auta se prodavaj jak pecivo...
P.S. predpokladam, ze taky platis full servisni prohlidky jejich matros, vem si jak dlouho si resil problem s DPF a nevyresil co jsem cetl, pomohl tomu nejak jejich premysteny placeni servisu, ne
jen k jedne story co jsem jeste zazil v servisu, pan 3. servis se sportage, vymena kotoucu a desek (asi jezdil jak drak na tu dobu, ze to museli menit), samozrejme vymena placena behem servisni 3 lete prohlidky, full cena byla 16000, pan strasne nadsene podekoval, zaplatil kartou a odchazel, ja se jen v duchu rezal smichy, hold jsou lidi co jsou vdecni za oskubani, kdyz je to tesi a dela jim to radost jejich vec, pochopil bych to, kdybych mel nejakou A8 a litr sem litr tam, mesicne zarobim tezky prachy tak co to budu resit, ale nechat se oskubavat u Korejcu, no to urcite