Sitka oddelujici zavazadlovy prostor

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Příspěvekod titanus » 15.06.2009 21:33

@Dajek

no co stromceky pomohli??ci pes slinta nadalej...daj vediet ci mam spekulovat ;-)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Dajek » 15.06.2009 21:46

@titanus
hele, tak nějak napůl mi to vypadlo z hlavy :-D jako na ty stromky nějak myslím, ale vždycky se mi to vykouří z hlavy a zapomenu je pořídít, pač v autě mám jinak zásadně osvěžovač :-P až mi ve čtvrtek dojde auto z reklamačky, tak je tam dám a hned to o víkendu otestuju a dám vědět :-) varianta dvě je, pač mě pes furt nas*rá, že skončí brzo v guláši a tím pádem nebudou potřeba stromky :-D ;-)
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod micronimus » 16.06.2009 13:18

no co já bych za ty krátery dal :-) ... na mě koukali jak kdybych spadl z Marsu když jsem síťku při koupi auta chtěl . Prý pouze komplet N1 a to jsem řekl že si to železářství můžou nechat. Nešlo to ani když síťku měli v prospektu jako volitelné příslušenství
Cee´d SW 1,6 CVVT 95kW EX+
najeto: 75000 km
micronimus Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
62000 km @ 8.5 l/100km

Re: Sitka oddelujici zavazadlovy prostor

Příspěvekod formis » 19.10.2009 11:35

Nevíte někdo, jestli se již nezačali vyrábět krytky na ty otvory pro uchycení síťky?
Kia Ceed SW 1,6 benzin * barva 8Q * model 2010
formis Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
16000 km @ 7.3 l/100km

Re:

Příspěvekod kolomm2 » 19.10.2009 21:01

micronimus píše:no co já bych za ty krátery dal :-) ... na mě koukali jak kdybych spadl z Marsu když jsem síťku při koupi auta chtěl . Prý pouze komplet N1 a to jsem řekl že si to železářství můžou nechat. Nešlo to ani když síťku měli v prospektu jako volitelné příslušenství

Hah... tak to bych je teda... (bo spíš toho, kdo tě obsluhoval). Poněvadž normálně to k dispozici je, soudím alespoň dle toho, že mne to nabídli, v prospektu to je, někteří to koupili :| .
Nevolím OranžovoRudou a nechápu jak někdo může...
kolomm2 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
10500 km @ 6.7 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed SW