Takže 1-lpg.cz, Brno - Komárov, zase takový machři nejsou, spíš tam mají nějaký ***!

Ještě jedno info, když máte lpg přímo z

tomasz píše:Ahoj všichni,
mám čerstvě Ceeda 1,4 s LPG - celkem najeto 550km a jsem zklamán ze spotřeby. Včera jsem tankoval LPG do plna (něco zbylo v nádrži) cca 27,5l a najel jsem asi 325Km, což mi vychází kolem 8,5l/100km (+ nevím co to bere benzínu). Netuším, zda je někde problém, nebo to bude normální spotřeba. Mám sice najeto tak málo, ale čekal jsem spotřebu tak kolem 7,5l/100km,
tomasz píše:když si koupíme skoro o 300kg lehčí auto, které má mít kombinovanou spotřebu dle papírů 6,5l
Nogger píše:Já mám Cee´d SW 2014 na LPG od března letošního roku a po 500 km jsem měl stejné pocity ...spotřeba lehce nad 8l/100. Jelikož jsem byl v záběhu a snažil jsem se motor učit se hýbat do otáčet
(samozřejmě až po důkladném zahřátí
), tak jsem tu spotřebu neřešil. Dnes už mám naběháno 5.000 km a spotřeba LPG se pohybuje celkem stabilně kolem 7,25-7,5 l/100 při každobenní jízdě cca 50 km rychlostí 110 km/h. Na PP mi to ukazuje mezi 6,2-6,5 l, takže připočítávám litr a vím na čem jsem. Dojezd se mi vytrvale na LPG prodlužuje a nejdále mi to ujelo cca 430 km....ale fakt to postupně roste. Jinak klepání neslyším absolutně žádné a po nastartování teplého motoru to LPG opět naskočí do 15 s. Jediné s čím jsem tak nepočítal, tak je spotřeba přimazavacího oleje VAP-SAVERu. Půllitrová nádržka vydržela asi 3.000 km, takže jsem musel jít do servisu
a koupit si litrovku za 440 Kč, měla by vydržet asi na 6.000 km, při koupi auta mi bylo řečeno, že 0,5 l je tak na 10.000 km, takže se potvrdilo, když ptáčka lapají...
Ale jinak naprostá spokojenost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé