Jindrous01 píše:tempomat do 1,4 80KW Ceed SW mi asi nepůjde nebo ano?Popřípadě jaký, kde a za kolik, díky moc...
cs.autolexicon.net píše:Brzdový asistent (BAS – Brake Assistant System) pomáhá řidiči v situacích, kdy při skutečně kritickém brzdění málo zkušený řidič nestlačí brzdový pedál dostatečně silně. Snímače brzdového asistenta jsou schopny tuto situaci rozpoznat a následně dát pokyn pro maximální zvýšení tlaku v hydraulickém systému brzd. Tím se zřetelně zkracuje brzdná dráha.
cs.autolexicon.net píše:HHC (Hill Hold Control) ci Hill Assist - Pod anglickým pojmenováním Hill Hold Control se skrývá asistent pro rozjezd do kopce. Je to doplněk funkce ESP. Asistent pro rozjezd do kopce umožňuje pohodlné rozjetí do kopce bez rizika couvnutí. Pokud řidič po zastavení v kopci uvolní brzdový pedál, systém udrží po dobu až 2 sekund tlak v brzdném systému. Při rozjezdu řídicí jednotka tlak postupně snižuje.
marhalu píše:No ja bych zase nebyl tak zklamanej. Mam ho tam. Neni to spatny ale pripada mi ze nedokaze dobre vyhodnotit kopec. Nekdy zabere suprove a auto pekne drzi a necouvne. Ale nekdy si postavi hlavu a odbrzi ho. Tak si trochu couvneme. Nejspis zavisi na velikosti sklonu.
V navodu pisou ze to umi nejen pri couvnuti do zadu ale i dopredu tzn. z kopce do predu, ale to jsem jeste vubec nezaznamenal. Zabere jen kdyz by melo auto couvnout.
Asisten je poznat krasne pri rozjezdu jakoby jsem nachvili pridrzel rucku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé