Fido16 píše:Čau chtěl jsem řešit sadu též v kii teď mi došla nabídka a to za lité disky + gumy 16 tisíc + když namontuji senzory což musím. Tak by mě celá sada vyšla na 20600,- vše v kii a to ješte nevím co by si vzali za přezutí. Tak jsem se na to vykašlal a sadu si skládám sám. Sehnal jsem plechový disk od alcaru za 1228,- korun (4912,-) který má zálisek na senzor. Kdyby někdo chtěl tak číslo disku je 9147. Poté jsem sehnal na netu originální sadu tpms senzorů na hyundai čísla mi sedí i na kiu. Za 3100,-. A ješte jsem objednal ty samé gumy co nabízí v kii za 1550,- tak mě vyšli na 1470,- kus(5880) dávají sava eskimo. Podle hodnocení dobrá pneumatikaza dobrou cenu. A ještě jsem koupil sadu matek za 350,- kč ať si v zimě neničím ty co mám na liťácích. Takže celé meě to vyšlo na 14242,-. Navíc se v zimě nemusím klepat když někde zhrnu liťák u plechu je mi to jedno.
cPute píše:Fido16 píše:Čau chtěl jsem řešit sadu též v kii teď mi došla nabídka a to za lité disky + gumy 16 tisíc + když namontuji senzory což musím. Tak by mě celá sada vyšla na 20600,- vše v kii a to ješte nevím co by si vzali za přezutí. Tak jsem se na to vykašlal a sadu si skládám sám. Sehnal jsem plechový disk od alcaru za 1228,- korun (4912,-) který má zálisek na senzor. Kdyby někdo chtěl tak číslo disku je 9147. Poté jsem sehnal na netu originální sadu tpms senzorů na hyundai čísla mi sedí i na kiu. Za 3100,-. A ješte jsem objednal ty samé gumy co nabízí v kii za 1550,- tak mě vyšli na 1470,- kus(5880) dávají sava eskimo. Podle hodnocení dobrá pneumatikaza dobrou cenu. A ještě jsem koupil sadu matek za 350,- kč ať si v zimě neničím ty co mám na liťácích. Takže celé meě to vyšlo na 14242,-. Navíc se v zimě nemusím klepat když někde zhrnu liťák u plechu je mi to jedno.
Ahoj, máš tam 15" nebo 16" kola?
Sanchez píše:Fido16 píše:Takže celé meě to vyšlo na 14242,-.
Trošku snahy a šestka doma. Super. To by sme boli dementi len tak rozdávať.
! | "snike" píše: |
@Sanchez ... myslim ze uz toho bylo dost, netahej to opet do dalsiho tematu. Jiz te jednou upozornoval Beda ... a ja te upozornuji, ze nemas daleko k napomenuti ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé