Nový Cee´d SW - první objednávky

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Nový Cee´d SW - první objednávky

Příspěvekod William » 21.01.2013 14:59

Roletka-funguje nórmálně i v mrazech akorát si občas bouchne když vezmu díru,která ted ve sněhu neni vidět....
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod HarvyM » 21.01.2013 16:16

Mě se rozetka taky zadrhává, ale do kufru nelezu takže mě to nevadí :)
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) Obrázek; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023) Obrázek
HarvyM Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

12. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW II (2013)
235000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod dong » 22.01.2013 08:53

Aha, tak diky za reakce.
Vypada to, ze budem muset navstiviti servis, at se na roletku podivaji...
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod oswood » 22.01.2013 19:39

Zdravím
to snike a ostatní: předem omluva, trošku jsem se tu ztratil ve stromu komunikace, snad v tom nedělám zmatek
No přiznám se, že koketuju nad i30, focus, počkat na octa3 combi, ale Ceed pocitově vede.
Uvidíme jak ceny, zatím mám cca 60tis bez dph slevy z nadstandardní výbavy.
Pokud se prodejce aspoň trošku přiblíží ceně adekvátní i30, budu uloven...
I tak zatím díky a to snike> s tou jízdou budu až sleze sníh, počítat
oswood Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod snike » 22.01.2013 22:21

@osvood: Dneska jsem si vzpomněl, že Cee´da SW 1,6 GDi s pakteme Ultra a myslím, že i s panoramatickou střechou by měli mít v CarHousu v Hrdlořezích http://www.carhousegroup.cz/ Před vánocema jsem jim tam byl za náš klub popřát a bavil jsem se tam se servisním technikem p. Kalibou. probírali jsme se moje autíčko a on mi řekl, že ho taky mají a jezdí s ním jako se služebním. Tak se tam zkus stavit a jestli si pamatuji dobře, tak ti ho doufám ukážou a třeba tě nechají i projet ;) CarHouse je partner našeho klubu a p. Kaliba mne zná, takže se u něj na mne můžeš odvolat :lol:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod havci » 23.01.2013 17:56

Tak auto máme cca měsíc a rád bych se zeptal na pár věcí.
1) Má někdo zkušenost s tím, že když mu auto "zdechne" a potřebuje rychle nastartovat, tak mu auto nenastartuje? Mně se to ještě nikdy nepovedlo, ale taťkovi se to stalo už několikrát. Není tam třeba nějaká kontrolka, která musí nejdřív zhasnout?

2) Stříkají vám přední ostřikovače taky jen cca do max. 1/3 skla? Četl jsem tady na fóru, že u starších Ceedů to býval problém.

A poslední :D Opravdu auto nemá upozornění na zapnutá světla, jakmile se vypne motor?

Díky za reakce :thu:
Kia Cee´d SW 2012 1.6 GDI Comfort Plus
havci Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod HarvyM » 23.01.2013 18:03

Ad 1) me to chcipalo nez jsem si zvykl na spojku. Ale nastartovalo to ihned zadny cekani

Ad 2) ano. Kdyz auto stoji tak parada. Ale kdyz jedu na dalnici tak je to docela na prd a musim strikat vicekrat

Ad 3) me zhasinaji sami mam vybavu exclusive a automaticke rosvicovani a zhasinani ale ikdyz mam zapnuty svetla bez automatiky tak to stejnak po zamceni zhasne ne ihned ale po par sekundach.
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) Obrázek; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023) Obrázek
HarvyM Muž
KIA Family

Kia cee'd SW II (2013)
235000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod William » 23.01.2013 20:02

Se stártováním to byl ze začátku nezvyk,protože je tam taková dětská pojistka proti nastartování-ten spojkový pedál se musí opravdu zatlačit až na podlahu jinak to nenastartuje.
Těm ostřikovačům dávám trošku mínus,také mě to při vyšší rychlosti neostříká dostatečně a musím stříkat vícekrát než je okno čisté,ted v tom marastu to bylo kort znát,chtělo by to aby ostříkali více nahoru,ale ještě jsem nekoukal kde se to šteluje.
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod havci » 23.01.2013 20:39

Právěže ty ostřikovače nejspíš nejsou štelovatelný :( Ty světla příště vyzkouším, jestli teda zhasínají, jakmile se auto zamkne.
Kia Cee´d SW 2012 1.6 GDI Comfort Plus
havci Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod HarvyM » 24.01.2013 08:44

:( já se spoléhal na to, že si je o víkend přenastavím :( snad to půjde
HarvyM Muž
KIA Family

Kia cee'd SW II (2013)
235000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod dong » 24.01.2013 13:50

Jo ty ostrikovace me taky stvou. A to sem mel radost, ze mam zase zpatky rozstrikovace, protoze ty 4 praminky co mel Focus byly taky na pytel. (nehlede na to, ze se to casem rozstelovalo a bylo nutne saskovat u auta se spendlikem)
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod PetrS » 26.01.2013 16:53

Roletka mi taky zadrhava, ale to mi zdaleka nevadi tolik jako krupajici plast nekde v rohu palubky, ktery se ozve pri kazdem prejeti nerovnosti nebo prudsim zabrzdeni, z toho opravdu silim. Hlavne proto, ze to byl jeden z duvodu k prodeji byvaleho auta, kde to uz ale nemelo smysl resit. Dalsi vec, kterou budu muset reklamovat je praskani u ridicova okenka pri uplnem stazeni a posledni vec je nefunkcni tlacitko na dverich spolujezdce, ktere reaguje jen kdyz dam klic uplne ke klice. Ale jinak spokojenost, s autem jezdim denne a startuje i v -10 bez sebemensich problemu. Nebyt toho krupani palubni desky, tak nemam vyhrad.
PetrS Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrS » 26.01.2013 16:55

Jinak ostrikovace u me to same, slabej tlak a strikaji nizko, ale da se s tim zit.
PetrS Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Vity » 27.01.2013 09:50

Ahoj, nejdřív doporučím svého prodejce, konkrétně p. Nykodym z AutoBond,jednání perfektní. Jejich servis taky bez problémů, na Venze mi teď měnili spojku a roletu střešního okna a všechno v záruce (najeto 85t Km) bez jedinýho slova.
Roletka mi taky pokud je studená zadrhává.
Ostřikovače i stěrače - to je fakt hrůza, dneska jsem se vrátil z první dlouhý cesty a musím říct, že jsem celou dobu švidral přes šmouhy na okně. Za nízký rychlosti to je ještě dobrý, ale na dálnici nad 100 km/h i když jsem ostřikoval 5 s v kuse, zůstali pak na okně šmouhy. Budu to řešit výměnou stíracích lišt a uvidíme...
Jinak první dojmy po ujetí 4600 km (1.6 CRDi A/T):
Auto je i okolo 150-160 km/h velice tichý - měl jsem Octávii TDI PD - rv 2007
Spotřeba v naloženým stavu po dálnici 130 na tempomat 6.2 - perfektní
Při 130 točí motor na 6.st 2500 ot/min - jak to máte vy u manuálů?
160 km/h auto bez problému udrží na 6. st ve všech kopcích.
Vity Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod ornitus » 29.01.2013 13:42

Ahoj,

ja som kupil noveho Cee'da (1,6GDI Excl) pred necelymi 4 mesiacmi a mam najazenych nieco cez 5000km. Uz asi pred mesiacom som si vsimol, ze zadne kotuce (hlavne na lavej strane) maju na sebe drazky a pomaly sa prehlbuju. Taktiez ich chyta jemna hrdza. Na aute jazdim skoro kazdy den, preto ma to celkom prekvapilo. Dnes som siel okolo servisu tak som sa tam zastavil a ukazal im to - samozrejme podla nich to sice uplne normalne nie je, ale ani uplne nenormalne :-). Tak som objednany na stvrtok aspon na vycistenie brzd. Ja sa obavam, ze to bude ale problem materialu - velka tvrdost dosticiek a asi to budem chciet riesit ako reklamaciu. Pozrite sa niekto na svoje kotuce ako ste na tom...
A este ma napadla jedna vec. Ako ste na tom s radiom? Mne sa obcas stane, ze sa samo prepne z FM radia na USB, alebo CD a naopak (aj ked nie je vysielanie traffic info). Nestava sa Vam nieco podobne?
Dik!
Kia Cee'd SW, 1,6 GDI Exclusive, 10/2012
Kia Sportage MY2019, 1,6 T-GDI, 4x4, Man

Kia Sorento MQ4, MY2023, 2,2d, TOP
ornitus Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW