Nabíjení autobaterie přes 12V zásuvku

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Nabíjení autobaterie přes 12V zásuvku

Příspěvekod Symber » 02.05.2017 21:46

GeneHawkins: fakt nic nemám do zásuvky - ani nabíječku :(

Kluci nabíječku koupím, baterku dobiju přes svorky na baterku, redukci do zásuvky kupovat nebudu - nechci riskovat a fakt kdybych něco odpálil asi by mě trefilo. Tím, že to jednou za 1/2 roku dobiju nic nepokazím. Na tom se asi shodneme ne ? :drink:
Kia Ceed SW II Top 1,6 GDI 2015, Black Pearl
Symber Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Symber » 02.05.2017 22:31

Já a předělat ? Já antitalent a teoretik ? Přece bys nechtěl vidět ve zprávách vyhořelý ceed. :lol: :lol:

Kluci dobrou - zítra zas do fachy :sleep:
Kia Ceed SW II Top 1,6 GDI 2015, Black Pearl
Symber Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Fester » 03.05.2017 00:43

Tak jsem se šel přesvědčit jestli jsou zásuvky mrtvé bez pootočeného kličku v zapalování , a taky že byli :|
Celkem fakt nedomyšlená věc když člověk někde kempuje :thd:

Jediná možnost jak nabíjet a nebo získat šťávu jsou svorky u baterie , nabíjení na voze mě bylo ukázáno při koupi . Mínus se dává na kousek holého kovu kabelu od baterie který je na misce tlumiče , a plus na kousek plechu co vypadá jako otvírák na lahváče pod plastovým krytem u plusového pólu baterie .
Fester Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod souk69 » 03.05.2017 17:47

Tak já mám Ceeda 2009 a tam je zásuvka u řadicí páky pod napětím pouze s klíčkem, ale ta v kufru je pod napětím stále. Takže myslím, že autoelektrikář nebo nějaký zkušený kutil, by to uměl předělat i u jiných modelů. Jinam já mám nabiječku z Lidlu, ale zatím jsem ji použil za tu dobu asi tak 2x. Nabíjel jsem s nabiječku přímo na svorkách baterie.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed SW