vybermiauto.cz poznam... pacia sa mi recenzie..ale bohuzial v porovnavani tam su len ceske vybavy
lpg by som nechcel ani keby to bola oficialna uprava kie - predpokladam ze sa zmensi kufor, nemozes s nim do podzemnej garaze...
Berky, s tou zadnou napravou s tebou suhlasim... je mi jasne ze 90% vodicov ten rozdiel nepozna... skor som len chcel ukazat na rozdielne koncepie pri jednotlivych aut... a zas verim tomu ze keby ze mas dve rovnake auta jedno s multilinkom, druhe bez... beries multilink

1,4 motor bol ozaj trochu problematicky - tiez som raz rano nenastartoval a musel volat odtahovku - problem s motorom (co som pozeral fora, nebol som jediny)
Seat sa vysplhal do top 3 prave z dovodu 6 rocnej zaruky. (viac ako prijemny bonus k peknemu vzhladu a prijatelnemu motoru). Seat zas nie je ziaden etalon v kvalite (aspon predchadzajuci model Leona), takze 4 rocna zaruka bola podla mna malo.
Pre Kiu tiez hovori 7 rocna spokojnost so servisom a vlastne s celym autickom (aj ked pri vymene brzd a spojky nielen moja penazenka zaplakala

Samozrejme vela napovie konkretna ponuka od predajcu (snad sa kiaci pochlapia s nejakou zaujimavou cenou) a tiez samotna jazda.