Taky sem hodím nějaký poznatky po ujetí 2.500 km. Už jsem něco psal na moje.auto.cz, ale sem hodím čerstvější info.
Jak píše @William tak auto je úplně někde jinde, auto je parádní. Z počátku mi dělaly problémy rozjezdy, ale to bylo tím, že jsem měl v předchozím autě spojku, která brala jinak. V Kie jsem občas na křižovtce poskakoval. Včera jsem byl překvapen, když jsem zjistil, že má rádio vlastní paměť. Sice 1,2 GB, ale i tam se tam vejde dost MP3. Jo Bluetooth je paráda, telefon je v momentě správován a lze jednoduše volat. Co se mi líbí je i to, že do autorádia vložím flash USB paměť a v momentě přehrává písničky. Žádné načítání nic. Vypnu rádio a opět zapnu a opět v momentě hraje. Jen mě mrzí, že nejde na volatnu procházet adresáře a jen písničky.
Motor má najeto zatím 2.500 km, ale už je znát, že má chuť jet. Jakmile se dostane nad 3.500 otáček tak je to "bestie". Jen je tam zatím ještě taková mezera ve výkonu. Mám tam např. 5 tku a chci to rozjet z 2.000, přidávám plyn ale někde mezi 3.000 a 3.500 je taková mezírka jakoby povolí a pak to hodně zabere. Snad se to urovná a zátah bude plynulejší. Jinak když je motor studený, např. ráno při současných teplotách tak je celkem hlučný, ale bude to nejspíše tím, že tam budou zvýšené otáčky. Jakmile se zahřeje (což je poměrně rychle) tak je tichý.
Topení - Auto topí téměř okamžitě. Vyjedu z Roudnice a u dálnice už tlumím topení (po ujetí cca. 3 km). Mám tam prakticky neustále zamlé automatické topení. Vyjedu dám ho na max. po 3 km ho tlumím na 25 stupňu, po cca. 10 minutách dávám na 22 a nechávám až do práce. Nikde nejsem spocený jako v předchozím autě.
Řazení je přesné a rychlé. Občas se mi stane, že je trochu tuhé, hlavně ze stupně 1 na stupeň 2. Stupěň 1 je hrozně krátký, takže prakticky ihned po rozjezdu se musí řadit 2ka.
Podvozek - s tím jsem spokojen, žádný nedostatek nic.
Kufr - je super, je velký, rozměrný, ale přeci jen jsem měl ze začátku trochu problém s kočárkem. Teďka většinou vozíme golfky. Když je tam klasický sportovní kočátek tak mám problém zatáhnout plato.
Volant - mám nastaven posilovač na komfort, ovládání je super, tempomat používám po celou dobu na dálnici, ovládání rádia je v pohodě.
Palubní počítač - hrozně se mi líbí, že si můžu nastavit jestli se bude resetovat sám po natankování a nebo ručně. Super je dojezd, ale jakmile budete mít dojezd pod 50 km tak už to neukazuje. Pokud je aktuální spotřeba velmi malá, např. stojíte na křižovatce tak to ukazuje 0. Asi ale nemá smysl tam to minimum zobrazovat. Líbilo by se mi kdyby tam ale byly 2 průměrné spotřeby, jedna celková a jedna co si právě resetuji sám, není, ale nevadí.
Taková maličkost co potěší:
Pokud stojíte a máte vypnutý motor a předtím jste nechali kola natočená do nějaké strany, tak Vás počítač upozorní na to, že máte stočená kola

Co mě fascinuje:
Automatická klimatizace.
Automatická světla, je šero, mlha a světla se zapnou sami.
Automatické odmlžování předního skla.
Motor.
Volant.
Sedadla.
Kuft.
Prostě vše

Co mě štve:
Vrže mi sedačka!!! Resp. při průjezdu levotočivé zatáčky, kdy se mé tělo lehce posune doprava k madlu ruční brzdy dochází k efektu, kdy se sedadlo otírá o madlo a dochází ke skřípání. Problém budu řešit s prodejcem, už to mám vyjednané.