Mexican píše:toz ale vazeni priatelia, ostaneme pri teme... 1,4 v Ceede.. pretoze ja tu potom mozem "machrovat" a to zas bude viest k flamu benzin vs diesel :razz:
omlouvám se, zasloužím si BAN za OT

Mexican píše:toz ale vazeni priatelia, ostaneme pri teme... 1,4 v Ceede.. pretoze ja tu potom mozem "machrovat" a to zas bude viest k flamu benzin vs diesel :razz:
MMM píše:Po prvních cca. 200 km mám průměr 8,8. Doufám, že to půjde rapidně dolů.
Axel píše:MMM píše:Po prvních cca. 200 km mám průměr 8,8. Doufám, že to půjde rapidně dolů.
Neboj to klesne, já to měl taky. V prodejně mi bylo řečeno, že ten počítač se teprve nastavuje a že mám projet 2-3 nádrže a vynulovat to...vše jsem dodržel a vše v pohodě, od té doby jsem to nuloval pak už jen jednou protože jsem chtěl vědět jaká bude spotřeba s plně naloženým (né-li přeloženým) autem
martasczech píše:Tak já se taky přidám, po najetí prvního 1000 km průměr dle PP - 8,3 litru![]()
. V příštích 14-ti dnech se chystám na Slovensko, předpokládaný nájezd cca. 2000 km, tak pak dám vědět, ale moc si od snížení neslibuju, protože to bude 50:50 dálnice a okresky.
anybody.else píše:No ja jsem prvnich cca 160km najezdil po meste. spotreba byla nekdo kolem 9l. Pak jsem jel na vikend, 100km tam 100 zpet 20km dalnice, zbytek okresky a spotreba klesla na 7.9l. Ted jsem zase jezdil mesto a mam tam 8.2. Ted pojedeme do Jeseniku cca 400km tak jsem zvedavy. Ale zatim spokojenost. Nedelam si iluze, ze moje stara Felicie si rekla o mene nez 9l.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]