Miroslav_Dolejs píše::( jsem to zapomněl uvést. elektrony KIAoriginal, a plechy chci koupit taky od nich. Teď mi z prodeje náhradních dílů napsal, že jiné matice mít musím. Tak jsem mu ten mail hned otočil, jestli nejsou náhodou jen když bych chtěl dávat poklice, což na zimu opravdu nebudu. Tak uvidím.
kremilek10 píše:ja jsem se chtel zeptat proc beres gumy z KIA, teda disky (to je vlastne jedno) ? Neni to predrazene ? Neni preci nic snazsiho, nez si koupit homologovane disky ci gumy u renomovaneho prodejce (neni jich malo). Pokud resis matky a to budu resit taky, tak se bavime o jake sume ? Na plechace muzes koupit matky za par korun, nebo se pletu ?
Muzes nam prosim poslat ceny za ktere to kupujes ? Cenik co mam od KIA na cokoliv je k smichu, ale mozna se "divam na spatnou stranu".
Ja osobne musim koupit na zimu "cele" kola. Cili gumy a disky. Osobne do plechacu v zadnem pripade nepujdu. Rozdil u 4 gum je cca tisic korun a z estetickeho hlediska a k cene vozu se mi tisic nejevi jako moc velka palka.Nereknu, kdyby zima byla tak, ze vsude pul metra snehu a celou zimu, kde kola ani nejdou videt
Dalsi vec, ktere mi vrta hlavou jsou ty snimace tlaku. Musim zjisti u prodejce zda je na aute mam. Auto sice koupene ve 4 mesici tohoto roku, ale mam za to ze je vyrobene v roce 2014.Z ventilku to na 100 pro nepoznam.
mv12 píše:Miroslav_Dolejs píše::( jsem to zapomněl uvést. elektrony KIAoriginal, a plechy chci koupit taky od nich. Teď mi z prodeje náhradních dílů napsal, že jiné matice mít musím. Tak jsem mu ten mail hned otočil, jestli nejsou náhodou jen když bych chtěl dávat poklice, což na zimu opravdu nebudu. Tak uvidím.
Mě to loni potvrdili tak, jak jsem napsal. Matice mi pak šli na plecháče namontovat bez problému a odjezdil jsem na nich zimu... Mrkni ke mě na fotky auta, jestli máš ty samý a pak by neměl být problém. Někdo tu na fóru sice tehdy moc nedoporučoval používat stejné matice na ocel disky kvůli jejich vymačkávání, že prý pak budou poškozovat AL disky, ale já zatím po jedné zimě žádné vymačkání matic nepozoruji, tak nevím.
mv12 píše:Rozteč je 114,3x5 středový otvor 67 mm. Ostatní rozměry máš v techničáku, např. 16" je to 6,5x16 et51
Co se týká cen, tak si pamatuju, že se dalo sehnat v e-shopu kolem 1200 Kč.
Bez nějakého porovnávání jsem teď v rychlosti našel např. http://shop.bestdrive.cz/plechovy-disk/ ... -67mm-9147 Poštovné je tam zdarma, tj. cena konečná. Chceš-li jiný rozměr, měl bys ho tam najít. A nejspíš se to dá najít i jinde levněji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé