Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Promin nemyslel jsem to ve zlém . jem jsem se setkal už s názorem že pokud si budu dodávat vlastní material a něco se pak stane , tak mi to vše operou o hlavu a zaruka pak jde kam ??? Záruka jde pak do prde.. . a to mi říkaly v servisu kia .
Pokud si do servisu doneseš na garančku motorový olej dle doporučené specifikace (v neporušeném - neotevřeném obalu), servis nemá problém; o záruku nepřijdeš a ušetříš podstatnou částku v Kč. Doporučuji se však předem informovat, rozumný servis je vstřícný.
Taky doporučuji si do luxusní restaurace donést svoji svačinu a najíst se tam a objednat si jen vodu neperlivou na zapití . |Rozumný personal to pochopí a snad nebudou dělat příště problémy a super ušetříš . / na co si proboha pak kupujete zcela nová auta ??? Rok stare by stalo o doost min ne ??? /
Já nevím kde servisujete auta, aůe já kdybych si do servisu na garanční prohlidku donesl svůj olej tak na tom neušetřím ani korunu. Když učtovali olej tak byl za uplně stejný peníz jako jsem našel na internetu. Samozřejmě, pokud chce člověk jiný olej než nabízí daný servis tak to je o něčem jiném, ale pokud se jedná o stejný druh oleje tak těžko něco ušetří.
Olej SCHELL a doplňky si nechávám dodělávat jak které u KIA . Park system s kamerou a LCD displayem ve zpětném zrcátku a zatmavení skel dělali v KIA a ostatní v auto hifi česká lípa .
Tak to je super ja si chci dodelat osvetleni interieru a oni na me vyrukovali,ze by se tam mohla pretizit instalace a ze to nedoporucuji.Zkusim zavolat i jinam.