Odstoupení od smlouvy

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Odstoupení od smlouvy

Příspěvekod William » 01.11.2011 17:59

Zdravím,prosím o radu,vím asi jaká bude odpověd,ale co kdyby... Mám ceeda SW rok a půl (18000km) jsem po 3výměnách palubovky kvůli boulím,které jsou po poslední výměně od června zase viditelné na třech místech i když ne tolik jako minule(nejsou tak velké) jsem po výměně čalounění dveří u řidiče kvůli kosmetické vadě-někde zde na foru jsem dával foto- to čalounění bylo vyměněné se stejnou vadou (prý je to tedy asi normální) a nyní jsem se vrátil se servisu s korozí (odloupnutým lakem-2 bubliny asi cm široké)pod zadním oknem pátých dveří jako kdyby to bylo auto staré 15let.Samozřejmě je budou lakovat což se mi nelíbí,ale co s tím nadělám :no: Nejraději bych ho vrátil a odstoupil od smlouvy s nějakým odstupným po roce užívání( mám financování UniCredit)Nevím jestli jste se někdo s tímto setkal,ale pochybuji o úspěchu.Prostě za blbost se platí a ta koupě :kia: byl největší omyl v životě :thd: Chtěl jsem ho dát na protiúčet,ale bylo mi nabídnuto max. 200000,- takže jsem to vzdal,to by bylo po roce fakt velký prodělek. Jediný co mě hřeje,že jsem :kia: nepřímo rozmluvil už 3lidem co si ji chtěli pořídit,ale tim si moc nepomužu.Prostě "radost" z nového auta odpovídající dnešní době..... :(
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Odstoupení od smlouvy

Příspěvekod Sbormistr » 01.11.2011 19:53

Vypadá to, že jste si se značkou :kia: moc nesedli. To se občas stane, že má člověk smůlu a trefí problémový kus. Rozhodně to ale nevypovídá o celkové kvalitě značky. Já jsem byl s :kia: Cee'd SW tak spokojen, že jsem po 3 letech šel o stupeň výš, koupil Sportage a vstoupil do klubu. Trochu mě zaráží, že chceš na tomto fóru poradit a jediné co Tě hřeje je skutečnost, že jsi :kia: nepřímo rozmluvil už 3 lidem. Nakonec máš právo sdělovat osobní zkušenost.
Třeba se mýlím a najde se někdo, kdo Ti poradí.
Niro 1.6 GDI HEV Exclusive + Premium Paket 2017 Obrázek
Sportage III 2.0 CRDI 4x4 Exclusive 2011-prodáno 2022 Obrázek
Cee'd SW 1.4 CVVT 2007- prodáno 2018

Když všechno zklame, přečti si návod
Sbormistr Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (15) TOP sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Niro (2018)
49435 km @ 4.91 l/100km

Příspěvekod Beda » 01.11.2011 21:20

Byt tebou si prectu nejdrive uverove podminky, tam budes mit uvedeno, zda to vubec jde viz. tento clanek http://finance.idnes.cz/odstoupit-od-uv ... 4_bank_fib je sice z roku 2009 ale zrovna Unicredit je tam uveden, ze nelze odstoupit :(
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod andyf » 02.11.2011 16:57

Nic ve zlym, ale to co tady popisujes, jsou trapne kosmeticke vady. Muzou cloveka trapit, byt mozna i duvodem k zadosti o odstoupeni, ale (ne)pral bych ti, aby se ti treba pravidelne zastavovalo auto nekde v zahranici... Ja mam napriklad promackle dvere od parkovani na parkovistich supermarketu, sam jsem si skrabkou na sklo poskrabal lak pod zadnim oknem, a netrapi me to vubec...
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Berka » 02.11.2011 23:17

Dovolím si s tebou nesouhlasit. Pokud si kupuji nové auto, tak očekávám jeho naprostou bezvadnost a žádnou závadu neberu jako trapnost. Žádná, byť kosmetická vada prostě na novém autě být nemá a pokud se vyskytne má být odstraněna. Pak jen záleží na majiteli jak dlouho to bude tolerovat. Výrobce se nikde na letácích nechlubí sloganem " váš vůz bude jako jarní louka, taky časem vykvete" ale naopak dává důraz na dlouholetou záruku a tak by měl svým slovům dostát. Že tobě někdo oklepal na parkovišti auto a je ti to jedno, je tvoje věc. Já osobně zrovna nemiluju lidi kteří mi ničí něco co jsem si zaplatil.
Vůbec se Williamovi nedivím že má chuť auto vrátit. Prostě nesplnilo očekávání které od nového vozu právem čekal. To je rozdíl mezi ojetinou a novým vozem. Když kupuješ starší auto očekáváš že se může něco projevit, také cena tomu vždy odpovídá. Jestliže už několik lidí přesvědčil ať si Kiu nekupují, tak tomu také rozumím. Přeci nebudu doporučovat něco s čím nejsem spokojen. Je to jeho právo a nevidím na jeho názoru nic špatného. To že jsem se ceedem spokojený já, neznamená že jsou všechna auta od Kie špičková. Bohužel občas se najde špatný kus který svého majitele jen trápí.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod pawlow » 03.11.2011 12:08

Wiliam - tvojemu rozcarovani rozumim velice dobre, krzim ti palce, kdyby se z vraceni stal nejaky precedens, tak bych se ho urcite rad taky zucastnil.

Jinak kdyz jsem auto kupoval, tak me ovlivnilo prave tohle nekriticke forum kia nadsencu,, tak proto je dobre, ze se tady ozve i nazor, ktery KIA nedoporucuje.

Ja uz taky nekolika lidem doporucil kvalitu znacky, kterou jsem mel pred Ceedem.
pawlow Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 03.11.2011 12:38

pawlow píše:Jinak kdyz jsem auto kupoval, tak me ovlivnilo prave tohle nekriticke forum kia nadsencu.

Rozhodně nesouhlasím. Kritizovalo se tady celkem dost vad, když to vezmu jen z kategorie ceed. Tak tu byla nespokojenost s karoserií, lakem a brzdami co si tak vzpomínám. Byly tu i případy lidí, kteří s výběrem vozu nebyli spokojeni (jako např. vladislav, který nakonec svého ceeda prodal a rozhlídnul se po autě novém a ted má Sportage a je s ní si myslím spokojen.

Určitě nijak nechci zlehčovat vaše problémy s auty vaše a rozčarování plně chápu. Výrobní či jiné závady se mohou vyskytnout a také vyskytují i lepších značek než je Kia. Záleží pak také na Vás a na vašem servise jak se k tomu postavíte a problémy řešíte bud se smíříte s tím že se určité závady objevili a necháte servis aby sjednal nápravu. A nebo se s tím nesmíříte a začnete uvažovat o jiném voze a také nad tím jak se tohoto vozu zbavit at už odstoupením od smlouvy či prodejem.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Beda » 03.11.2011 14:34

Je pravda, ze kdyz se objevi podobne tema, tak spousta clenu fora znacku Kia brani, protoze jsou taky vlastniky vozu Kia a maji proste na ruzne zavady jiny nazor. Ale nesouhlasim, ze je zde jen sama chvala a zadna kritika, staci se podivat na sekci Zavad u kazdeho vozu, ta sama je kritickou k teto znacce a taktez na sekci Prodejcu a servisu, kde se objevuje i kritika na prodejni ci servisni sit znacky :kia: Pokavad vim, tak cast clenu se tu registruje jen prave proto, ze potrebuje poradit s nejakym problemem, ktery se na jeho voze Kia vyskytl, coz uz uvedeni onoho problemu je kritikou znacky a nikdo mu urcite nebrani se tu na to ptat. Pokavad si dobre pamatuji, tak clenu zde registrovanych, kteri meli nejaky zasadni problem s vozem, kvuli kteremu by ho nejradsi vratili, bylo urcite mene nez 10 kdovi jestli ne sotva 5 ... ale od toho jsou tu ty temata, z kterych si kazdy muze udelat svuj zaver, zda koupit ci ne. I toto tema jim muze napovedet :)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 03.11.2011 15:52

Pokud nekdo toto forum nazve nekritickym, je to znamka jenom a pouze toho, ze ma hodne velke mezery a mel by cist pozorneji.
Tim nechci zlehcovat problemy, s kterymi se zakladatel tematu setkal - sledoval jsem jeho problemy s puchyrky v podstate od zacatku. Taky bych byl nespokojeny, u noveho auta je to mrzute.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod pawlow » 03.11.2011 16:44

Pokud nekdo nazve forum jako nekriticke, tak je problem na jeho strane,,Ok, rozumim, jdu se ucit cist :D
Mozna to k tomu i patri, kdyz si nekdo neco koupi za hodne penez, tak si toho vazi a i sam sobe sugeruje, ze to bylo dobry rozhodnuti.
Svoje problemy s Ceedem uz nechci znova psat, byly diskutovany jinde.
Nejvic se mi libi, kdyz se tady lidi rozepisovali. jak predjizdi koncernove octavky - korejsky1,6 CRDI versus 1,9 kvalitni TDI, ktery maji na papire sice mensi vykon ale jedou. Z mych zkusenosti s obema auty se to stalo asi na parkovisti :P
Projel jsem si pro jistotu i dalsi auta, aby nebyla zavada na mym prijimaci, ale vysledek stejnej, nad 3000 otacek totalni impotence auta.
Forum jsem pochopil po procteni tematu "Z jakeho auta jste presli"...to mi odpovedelo na vsechno-prejit na ceeda napr z Fabie a kdyz jezdim na dalnici max 130 a 90 po okreskach, to bych byl mozna taky spokojeny, ale ja v aute sedim kazdy den a vadi mi NIZKY VYKON A VYSOKA SPOTREBA.
ZAverem, auto, za ktery jsem dal skoro 20T euro a nema ve vybave exclusive ani palubni pocitac (ten generator nahodnych udaju nepocitam), bych doporucil jenom nepriteli a kdyby byla moznost ho vratit, tak uz jsem ted nekde v autosalonu koncernovych vozu. :twisted:
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 03.11.2011 17:13

A ty sis ceeda s tim motorem, ktery jsi chtel, neprojel nez jsi ho koupil? To se na me nezlob, ale to je jenom tvoje chyba.
Pokud ti vyhovuji vic stare koncernove 1.9TDI - tzn. kopanec v 1800 otackach a pak uz se nic moc nedeje, nez moderni CR diesely, ktere maji plochou krivku kroutaku, takze tahnou konstatne v sirsim spektru otacek, ale chybi tam ten "kopanec", ktery subjektivne dela auto rychlejsim (objektivne nikoliv - doporucuji precist treba test i40 v AutBildu, kde 1.7CRDi byla v pruznem zrychleni lepsi nez vetsina konkurencnich dvoulitru) byl bys na to pri zkusebnich jizdach prisel a nemusel se rozcilovat s necim, co ti evidentne nevyhovuje.
Otazkou je, co budes delat ted, kdy vsichni vyrobci presli na CR a onen povestny kopanec se uz nekona prakticky u nikoho - jedine snad nejakou olitanou Octavku - hodne stesti.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod pawlow » 03.11.2011 17:18

Projel, ale jenom na okreskach, ne na dalnici,, moje chyba, ja vim. :(
Autobild ani Bild nectu, ctu seriozni casopisy... :)
Kopanec u PD jsem teda nikdy nezazil a musim uznat, ze ma commonrail velice pruzny vykon, ktery konci pri 3000 otackach.
Zaverecna otazka, v cem jezdit ted, kdyz vetsina vyrobcu prechazi na nizkoobjemova superekologicka auta..Nez Saab koupili Cinani, tak se mi libila treba tahle stara a vyzkousena znacka,,bude jich vic,ale nez noveho Korejce, tak radeji rok stare auto od vyrobce, ktery ma tradici a zkusenosti.
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod William » 03.11.2011 17:32

Já jsem stále jen rozčarován a se závadami se nemůžu smířit a když čtu hodnocení v časopisech o kvalitě zpracování ceeda,jak je skvělý,tak mě to rozčiluje ještě více a že mám na autě 4 palubku mi nikdo nechce uvěřit.Už ten pocit,že to je tolikrát rozebrané je prostě znát a drnčení od toho odvíjející se,vám to připomíná neustále a mrzí vás,že jste se zadlužil kvůli takovému aušusu.Koroze pod zadním oknem tomu dodala korunu a není to jen milimetrová záležitost,je to prostě hodně viditelné a když to někomu ukážu,tak nevěřícně kouká,že je něco takového po roce možné :cry: Nejhorší jsou okolo toho ty obštrukce,ježdění do servisu apod. Vypovězení smlouvy,nebo vrácení vozu se mi po hledání podobných věcí na netu zdá nemožné.Nejsou to závady zabranující provozu vozu apod. a :kia: je vždy nějak odstraní,ale jak budu vysvětlovat při prodeji,že mám lakovaný zadek a auto je chvíli na světě je smutný,jelikož se to dá dnes už zjistit,je-li lak originál,nebo stříkán,prostě jsou to takové zásahy s kterýma jsem po roce nepočítal.Třeba za 5let provozu bych to bral jinak.Že se občas zezadu ozve tupý náraz,nemám už sílu řešit,protože když to projedu s technikem,tak se to zaručeně neprojeví a já budu za blbce.Takže u mě názory,že jsem malicherný a co vůbec řeším neberu.Prostě :kia: :thd:
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod safi » 03.11.2011 19:34

Neda mi nereagovať na toto vlákno.
@wiliam: Prečítal som všetky tvoje peripetie s autom , ktoré si kúpil a dúfam že to dotiahneš do zdárneho konca. Chápem , že nedostatky , ktoré na aute máš ťa odradili od tejto značky.
@pawlow: tvoje tvrdenia sú nepravdivé, resp. zavádzajúce.
CRDI od KIA majú ťah do 4000-4200ot , nie je pravda čo píšeš , že umrú pri 3000ot. Skúsenosti zo soul - 1,6crdi 94kW , ceed 1,6 crdi 85kW na 5 rôznych autách mi dali obraz o tom , ako tie to motry idú. TDI 1,9PD má akurát lepšiu spotrebu, inak nič, zo 150km/h na 180km/h zrýchli oktávka 1,9pd oveľa zaspatejšie než vyššie menované crdi. celkom by ma zaujímalo , ako si prišiel ku svojim záverom.
skúsenosti s 1,9pd:
skoda octavia 66kW
skoda octavia 74 /alebo 73/ kW
audi A4 96kW
Zatiaľ jediný motor , ktorý som videl umrielť pri 3000ot bolo 1,6 HDI od peugeota.
KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

Příspěvekod souk69 » 03.11.2011 19:52

:? Tedy já si předně myslím, že ceed sw není auto na závodění. To sis asi měl koupit něco jiného. Také není pravda, že motor 1,6 Crdi umře ve 3000 ot. Mě tedy motor táhne slušně určitě do 4000. Ceed sw je spíš rodinné auto se slušnou výbavou a velkým kufrem. Proto jsem si ho mimo jiné koupil. Jezdím docela často s obytákem, tedy hlavně v létě a nemám pocit, že bych zaostával za jinýma značkama , včetně škodovky.Tím neříkám, že je vše OK. Ale zatím to byly opravdu prkotiny a ty se najdou u každé značky.Přece když se vyrobí tolik aut, tak se někdy něco nepovede. A tak je to u každého výrobku, to se netýká pouze aut. A hlavně, každý si z té spousty značek může vybrat tu svou. ;)
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Další

Zpět na ceed SW