Pokud nekdo nazve forum jako nekriticke, tak je problem na jeho strane,,Ok, rozumim, jdu se ucit cist
Mozna to k tomu i patri, kdyz si nekdo neco koupi za hodne penez, tak si toho vazi a i sam sobe sugeruje, ze to bylo dobry rozhodnuti.
Svoje problemy s Ceedem uz nechci znova psat, byly diskutovany jinde.
Nejvic se mi libi, kdyz se tady lidi rozepisovali. jak predjizdi koncernove octavky - korejsky1,6 CRDI versus 1,9 kvalitni TDI, ktery maji na papire sice mensi vykon ale jedou. Z mych zkusenosti s obema auty se to stalo asi na parkovisti
Projel jsem si pro jistotu i dalsi auta, aby nebyla zavada na mym prijimaci, ale vysledek stejnej, nad 3000 otacek totalni impotence auta.
Forum jsem pochopil po procteni tematu "Z jakeho auta jste presli"...to mi odpovedelo na vsechno-prejit na ceeda napr z Fabie a kdyz jezdim na dalnici max 130 a 90 po okreskach, to bych byl mozna taky spokojeny, ale ja v aute sedim kazdy den a vadi mi NIZKY VYKON A VYSOKA SPOTREBA.
ZAverem, auto, za ktery jsem dal skoro 20T euro a nema ve vybave exclusive ani palubni pocitac (ten generator nahodnych udaju nepocitam), bych doporucil jenom nepriteli a kdyby byla moznost ho vratit, tak uz jsem ted nekde v autosalonu koncernovych vozu.