Tak, problem mam vyrieseny. Po repase cerpadla a vstrekovacov auto slape ako hodinky

Problem mi nakoniec zistili v Bosh servise. Problem spocival v tom ze vsetky štyri vstrekovace mali taky velky prepad ze vsetka nafta odchadzala so vstrekovacov spät do prepadu. Tych odbornikov v Kia servise by som najradsej nakopal

Koli nim som dal repasovat cerpadlo aj napriek tomu źe bolo v poriadku, ale tak co som mal urobiť ked uz bolo vybrate, tak som ho dal aspon pretesnit. Samozrejme na vlastne naklady lebo ODBORNICI v Kia servise by aj vlasnu mater zapredali ze maju pravdu oni, ze vstreky su v 100% stave len to cerpadlo je zle. A figu borovu ! Uz ma nasralo to ze ked som im doniesol uz repasovane cerpadlo a oni ho zalozili auto stale neslo. A ked som im povedal ze vstreky mozu bit netesne smerom do prepadu tak cumeli na mna ako keby otom este v zivote nepoculi. Potom som zobral auto od nich prec, samozrejme som musel zaplatit za to nic co urobili. Cize odporucam , ako nahle bude niekto mat problem so startovanim ,dymovostou alebo celkovo so zlym chodom motora a auto uz nieje v zaruke, chodte rovno do Bosh servisu alebo nejakemu podobnemu ktory sa venuje testovaniu a opravy vstrekovacov a cerpadiel, samozrejme robia tam toho viac nez len to. V autorizovanom servise vas oberu o cas a o peniaze. To je len moj osobny nazor, ku ktoremu som momentalne dospel. Nikomu nekazem co ma robyť.To je len kazdeho osobna vec kam investuje svoje peniaze.