Problém s P na automate

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Problém s P na automate

Příspěvekod dakur » 18.11.2024 10:27

Ahojte,

mám novú Kiu ceed sw 02/2024 výbava platinum a od minulého týžňa mám problém so zaradením P na automate. Postup parkovania som nezmenil.

Postup:
- Zastavím na parkovacom mieste a zatlačím brzdový pedál.
- Zaradím P.
- Vypnem motor.
- Ak sa nezatiahla automaticky ručná brzda tak ju zatiahnem.
- Uvolním brzdový pedal.

No teraz sa mi občas po vypnutí motora stane, že auto začne pípať pretože "nie je" P, no na prístrojovom panely to P bolo pred vypnutím motora vidno a aj reálne páka v P je. Auto teda nemôžem opustit lebo sa nedá zamknúť. Problém sa odstráni až keď zaparkujem na inom mieste, prípadne musím skúsiť viac krát zaparkovať. Preto som aj volal do Kia assistance no tam mi povedali aby som s tým išiel do servisu.

Mali ste niekto takýto problém? V servise mi dnes povedali, že sa im to musí prejaviť inak to nevedia vyriešiť ale mám aj video. A nemám ani nárok na náhradné vozidlo kým sa im to prejaví.
dakur Neuvedeno
Nováček

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Problém s P na automate

Příspěvekod Osozu » 21.11.2024 20:00

Určite servis, normálne ak dáš paku do P, musí to zaregistrovať asi tam bude niečo s elektronikou

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Kia Ceed SW GTLine 2019
Osozu Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na ceed SW