Ceed SW 1. generace - Nabíječka do zapalování

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Ceed SW 1. generace - Nabíječka do zapalování

Příspěvekod DarrianCZE » 20.10.2021 13:36

Ahoj všem,

koupil jsem si autokameru s napájením přes zapalování, ale zjistil jsem, že napájecí konektor u kabelu, který jsem dostal ke kameře, je moc krátký. Je tam velmi lehký kontakt, a i při menším pohybu to přestane napájet. Původně jsem myslel, že je špatný konektor jako takový, ale v autoservisu se mi na to dívali, a řekli mi tento závěr.

Máte tedy doporučení na nějaký kabel s mini-usb koncovkou, u kterého máte ověřené, že v konektoru dobře sedí?

Moc díky!
DarrianCZE Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Ceed SW 1. generace - Nabíječka do zapalování

Příspěvekod Iwanp » 22.10.2021 08:31

Ak je vôľa USB kábla v USB konektore nabíjačky/kamere a kamera je nová = reklamovať. Ak je v nabíjačke stredový pól (+) pevný a nie je pružný (so strunkou), tak bude s napájaním problém všeobecne kvôli tomu. Predpokladám, že 12V zásuvka ma stredový pól (+) iba ako pevný bod (nepruží). V tomto prípade už len zohnať klasickú USB nabíjačku (kde + je pružné) s USB káblom s príslušnou koncovkou. Vo Vašom prípade je to USBmini. Prí prípadnej kúpe novej nabíjačky treba pozrieť na starej napájanie napätie/prúd aby sedelo
Iwanp Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2023)
10 km @ 0 l/100km

Re: Ceed SW 1. generace - Nabíječka do zapalování

Příspěvekod DarrianCZE » 22.10.2021 08:35

Konektor vím, ale ptám se na konkrétní kabel, u kterého je ověřená funkčnost. Tahle teorie mi moc nepomůže :D
DarrianCZE Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na ceed SW