Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Mám triedu Gold, a v zime pri - 18 st to fungovalo. / pustil som to omylom/. Je pravda, že voda po minute primrzala na okná, lebo sa lieh odparil, ale systém stierania fungoval.
Vidím, že nás bylo vícero kdo to nemohl najít, také jsem hledal kde zapnout vyhřívání zrcátek
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Asi to bude tím, že neparkuji na ulici, ale vyhřívání zrcátek mi za ty skoro 3 roky provozu auta bylo úplně k ničemu... Ale taky jsem po tom kdysi pátral...
To jsme na tom zcela stejně, parkuju v garáži a vyhřívat zrcátka (i zadní okno) jsem za dvě zimy potřeboval jen jednou ale i to bylo spíše ze zvědavosti jestli a jak to funguje - a fungovalo a odmražení proběhlo docela rychle musím říci
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Ked som kupoval auto tiez som sa v cenniku nedocital ze by boli vyhrievane trysky ostrekovace celneho skla viem ze je celne v oblasti stieracov ale o tryskach neviem pozriem ci tam idu kable je mozne ze FL uz ma vyhrievane ale pred FL pochybujem i ked je pravda ze v zime som ich nikdy nemal zamrznute a to parkujem vonku no po nastartovani v zime zapinam komplet vsetky vyhrievania