Reznou vám auta?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Reznou vám auta?

Příspěvekod MiG » 23.02.2014 11:02

William píše:Tak já po roce a půl mám týden přestříkané 5té dveře v rámci záruky,bylo to vyrezlé (asi 2cm široké) pod sklem a prý to bylo i pod tou lištou nad SPZ když ji demontovali.... :thd:

Po dvou zimních obdobích také rez pod sklem pátých dveří a servisem potvrzena rez i pod lištou na SPZ. Opraveno v rámci záruky.
Cee'd SW 1,4 Cool Plus
MiG Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2011)
3400 km @ 6.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod deimos201 » 24.02.2014 07:51

No ja mam ceed od roku 2007 a ziadna hrdza.
deimos201 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tony » 24.02.2014 09:01

2007 - vyrobeno
2009 - vyměněné 5. dveře (rez kolem SPZ a nápisu CRDI).
2014 - chystám se na (snad na výměnu) zadních pravých dveří. Rez na vrchní obroučce okna. Asi tam zatéká voda a drží se jinak nevím.

Jinak mám odřený lak na kapotě od srny a poškrábané dveře řidiče od psa a tam se nic neděje i když je to až na plech... Tak pak tomu rozumějte...

Jinak spodek, výfuk, podběhy, prahy vše naprosto OK i po 7 letech provozu, 120 000 km a stání venku.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ohen10 » 24.02.2014 10:10

Tony, neviem ako si mal ty, ale na lak ja mam zaruku 5 rokov a na prehrdzavenie 12. Takze dvere ti neuznaju ako reklamaciu, pokial tam nemas prehrdzaveny dieru. Ale mozno to chces riesit normalne, nie ako reklamaciu. 7 rokov je len na motor a prevodovku.
Ale mozno sa mylim a vsetko bude k tvojej spokojnosti, co ti samozrejme prajem.
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod lubi » 24.02.2014 19:32

Já jsem se po zimě ještě nedostal k umytí auta, takže přes tu špínu ani nemůžu zjistit, jestli někde nevyskočila koroze, ale doufám, že u tak mladého auta snad ještě nebude....ikdyž...Jinak dnes ve Světě motorů vyšel článek o výsledku dlouhodobého testu nové Kie ceed SW, 1.6 CRDI. Konstatovali, že uspěla za rok a čtvrt, co ji používali a najeli 30 tis. km na výbornou.
Já mám sice pro-ceeda a v benzinu, ale snad kromě motoru by se ostatní mohlo vztahovat obecně na všechny ceedy, věřím. Ochrana spodku je prý udělaná docela poctivě, něco na bázi dříve používaného plastizolu, tak doufám, že něco vydrží.
lubi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2013)
29000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod mapper » 14.04.2014 22:31

karoseria zatial ok po roku len ked sa menili kolesa tak tie vzpery boli uz hrdzave. mimochod cim osetrujete nahodne skrabance prip. dobky od kamienkov na prednej maske? pred casom som cital nieco o tom ze vyrobca predava nejaku flasticku na zatretie ale ako napotvoru to nemozem najst. dakujem!
mapper Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Mikalo » 15.04.2014 11:26

Ťuk, ťuk, ťuk zatím jsem nic nezaznamenal.
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed SW