Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Ronin píše:Ja mám s tým zapojením problém. Keď to zapojím štandartne(ISO konektor), tak mi vždy keď vyberiem kľúč(respektíve ho dám do tej polohy) zresetuje autorádio(asi problém s 12V napájaním pamäti). Prehodil som preto napájanie z kľúča za napájanie pamäte a pamäť funguje(laicky povedané červený som prekrížil so žltým). No stále nechápem, prečo mi nechce zapnúť rádio ak mám kľúč vonku. Na paThalii sa rádio dalo zapnúť aj bez kľúča, no po 15tich minútach vyplo. No autorádio od SONYho a Kia mi túto možnosť odopierajú. Viete niekto poradiť?
laco123x píše:Ronin píše:Ja mám s tým zapojením problém. Keď to zapojím štandartne(ISO konektor), tak mi vždy keď vyberiem kľúč(respektíve ho dám do tej polohy) zresetuje autorádio(asi problém s 12V napájaním pamäti). Prehodil som preto napájanie z kľúča za napájanie pamäte a pamäť funguje(laicky povedané červený som prekrížil so žltým). No stále nechápem, prečo mi nechce zapnúť rádio ak mám kľúč vonku. Na paThalii sa rádio dalo zapnúť aj bez kľúča, no po 15tich minútach vyplo. No autorádio od SONYho a Kia mi túto možnosť odopierajú. Viete niekto poradiť?
ja som mal presne ten isty problem vyber opatrne radio a vymen kabliky( predpokladam že maš žltý v žltom a červený v červenom.zapoj) žltý od auta do červeného od radia a červený od auta do žlteého od rádia a pojde ti to![]()
A to ze ti nejde ani po vytiahnuti kluca predpokladam že je to z bezpečnostných dôvodov, akonahle sa vyberie kluč so spinacej skrinky nie je 12V nikde (okrem zásuvky v kufri "spominal to tu niekto") takže ani v radiu
laco123x píše:Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
Asi to bude tym, že nemame original radio ale kupene dodatočne
laco123x píše:Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
Asi to bude tym, že nemame original radio ale kupene dodatočne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé