Mam Ceeda a Proceeda. Na Ceedovi su 17 palcove kolesa, na Proceedovi 18 palcove.
Chcel by som ich navzajom vymenit.
Je TPMS sparovane s konkretnym autom? Bude mi to po vymene fungovat? Alebo to treba nejako preparovat?
tomas.adamek píše:Tip: Možná by chtělo nejdřív se ujistit, že tam ty snímače jsou. Já už skoro rok žiju v tom, že je tam mám, na faktuře to v seznamu vymožeností bylo, trápil jsem se s tím, jak to zařídit na nová zimní kola... A pak jsem se dozvěděl, že ne. Že je to jen neaktuální seznam položek.
Pozná se to naprosto spolehlivě: kdo má vedle volantu vlevo to tlačítko pro vynulování tlaku, tak určitě nemá TPMS.
Rozdiel nepoznám. Podstatné je, že nie sú zamenitelné.Lacino píše:MP1: Sportage spomínaš zámerne kvôli tím dvom druhom snímačov (rozdiel medzi nimi poznáš aký je) ? Lebo ja mám CEED-a CD verziuinak aj ALCAR má tuším viacej typov UNI snímačov a má aj s klasickým gumeným ventilom čo je si myslím aj lepšia voľba ako tieto naše celo-kovové ventily nie
plný tú istú funkciu ako kovový...či tie sú určené predovšetkým pre oceľové disky ?
Nepriame TPMS má jedinú výhodu - cena. Inak nič.Lacino píše:tomas.adamek píše:Tip: Možná by chtělo nejdřív se ujistit, že tam ty snímače jsou. Já už skoro rok žiju v tom, že je tam mám, na faktuře to v seznamu vymožeností bylo, trápil jsem se s tím, jak to zařídit na nová zimní kola... A pak jsem se dozvěděl, že ne. Že je to jen neaktuální seznam položek.
Pozná se to naprosto spolehlivě: kdo má vedle volantu vlevo to tlačítko pro vynulování tlaku, tak určitě nemá TPMS.
Síce menej presné snímanie tlakov, ale lacnejšie, jednoduchšie a bezporuchové riešenie si myslímnetreba do servisu na výmenu, kódovanie...o starosť menej...resetovať si to vie každý sám tlačidlom a máš pokoj...kďežto u verzií s TPMS si sám doma nespravíš bohužiaľ nič
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé