Ale stieranie a ostrekovanie je zlé. Sklo špinavé rozmazané, úplne slabý prítlak na stierače aj v takej rýchlosti, že to nezotrie, to nechápem ako toto môžu púšťať do sveta.
Ostrekovač predpotopný...

Rives píše: PS.: Ostrekovač je paródia. Nedá sa to nejak nastaviť výška?
Trysky sa nastavovat daju. Klasika. Zoberies trosku silnejsiu ihlu, zapichnes do trysky a opatrne pohnes tym smerom kam potrebujes. Vcera som si tak nastavoval lebo prava strana mi striekala moc nizko a na dialnici mi zostaval kusok uspineneho okna. Ale ako vravim s citom a trosku silnejsiu ihluMirse píše:Rives píše: PS.: Ostrekovač je paródia. Nedá sa to nejak nastaviť výška?
Ta stavitelnost by mě taky docela zajímala, voda mi dostříkne sotva do půli okna ale nechce se mi moc riskovat, že tam strčím např. špendlík, zaberu a zůstane mi uvnitř ulomená špička
Rives píše:Hm tak možno skúsim aj ja tie oximo. Sú dosť lacné na to že by mali byť kvalitnéčiže si bral bezramienkové.
Čo sa ostrekovača týka, tak mne napr na vodičovej strane ten pravý prúd strieka rovno do stierača keď je v dole v základe....to je nejaké divné...aj ty to tak máš?
Ano, tie trysky idu hybat trochu ztuha, tak preto treba zobrat radsej silnejsiu ihlu, aby sa nezlomila.Mirse píše:Taky díky a taky nastavímUž jsem to jednou zkoušel a moc se to pohnout nechtělo tak jsem toho raději nechal - teď vím, že můžu víc zabrat
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé