od Kosťa » 28.05.2008 09:31
Ze zkušenosti (zatím jen jeden rok) zjišťuji, že na autě mám pravděpodobně asi dost kvalitní brzdové desičky, jelikož se mi - zatím - nešpiní "hliníkače" černým prachem a to ani přední ne. Brzdiče jsou ovšem po první docela mírné zimě jako liška, lépe řečeno jako trojbarevné kotě!!! A to se mi opravdu nelíbí. A tak doporučuji ty brzdiče nalakovat a to čím dříve, tím lépe. Já osobně jdu do lesklé barvy, rozhodně né do matu a pak jsem si vybral spíše "decentí" odstín. Osobně se mi moc nelíbí, když brzdiče moc "řvou" obzvláště na autě rodinného typu!! Lesklá černá, lesklá šedá, ty dle mého vkusu nic nepokazí. Ke svému červenému cee´dečkovi jsem tedy zvolil lesklou grafitovou.
Víc hlav víc ví, je zde však problém, že né všichni mají aspoň podobný vkus a smysl pro estetično je u každého nastaven jinak. (Díky Bohu za to!!!!) Taky musím podotknout, že v mládí bych určitě použil jiné barvy než jaké hodlám použít nyní "na stará kolena".
@meken
Nenech si do toho moc kecat, je to tvoje auto a jezdit v tom buděš především ty a záleží hlavně na tobě, co se ti líbí.
Jestli uvažuješ o bílých brzdičích, sice si přečti naše příspěvky, ale neváhej a "šoupni" na ně tu bílou!!
Kosťa