od Kosťa » 21.05.2008 08:12
Zdravím přátelé,
tak jsem to psychicky nevydržel a na internetu jsem u ULTIMATE RACING z Benešova objednal spec. barvu na brzdy za 350 + 150 poštovné. Je toho 250 ml., takže to vyjde bohatě ve dvou vrstvách i na ty zadní bubny. A abych nezapomněl, objednal jsem Grafitovou, je prý velmi zajímavá, tak uvidíme. Budu to dělat o dovolené na chatě až na konci června, protože bych rád postupoval podle zde již uvedeného návodu (mám to doma vytištěné a omlouvám se autorovi, nepamatuji si přezdívku) a brzdiče demontovat a trochu si s tím pohrát. Tak až budu lakovat, tak pořídím pár foteček pro info.
A ještě informace pro FIKA, barva Alkyton má stejnou teplotní odolnost jako Hammerite a to jen do max. 90 st. C, poté prý "bledne"!!!
Byl jsem poučen, že jsou to obě barvy, které jsou schopné odolávat pouze "povětrnostním vlivům", tedy asi jen zahřátí venku na sluníčku, plus nějaká ta rezerva, aby se neměnil odstín. Tedy na brzdiče oboje nevhodné!!!!
Takže tu černou lesklou Hammerite budu muset upotřebit asi jen na chatě, ona se časem určitě na něco bude hodit.
Chtěl jsem napsat další zprávu, ale napsalo mi to, že nemohu odpovídat na vlastí témata, tudíž to ještě připisuji k této.
Jak jsem již napsal, včera a podotýkám že v odpoledních hodinách (okolo 16 h) jsem si telefonicky objednal výše zmíněnou barvu a dnes v cca 9:30 ji již mám u sebe v práci na stole, tomu říkám správný přístup k zákazníkovi.