Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@Vladislav, ono sa mi to podarilo omylom,som sa tiez snazil tomu vyhnut,ale mi zazvonil vo vrecku mobil,som sa mykol a uz to bolo :-o ,ale dnes ked som kukol na svetle ,,lebo v garazi som toho moc uz nevidel ked som daval druhu vrstvu,tak to budem musiet zajtra pretriet este raz,mi ostala polovica tej plechovky,tak rano naklusem do garaze a pokracujem :-o
a myslite že to bude problém když se ty destičky natřou taky? přece je to jen strana která by se ke kotoučum neměla nikdy dostat. jen když se budou měnit tal to je vezmou. jiný problém v tom nevidím, nebo jo?
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
Taky mi zbyla ještě polovina plechovky......a to jsem dával taky dvě vrstvy...až přijedu domu tak to okouknu jestli to ještě jednou nenatřu.. Ted jsem byl na wapce..byl tam už dost prach z brzdových destiček na té barvě..tak jsem to trochu ostříknul a zase je to jak čerstvě natřené..
no ked mi budu menit dosticky ,tak mechanikovi strcim do ruky stetec ,a poviem mu ze "nech sa paci a natriet tak ako to bolo predtym" :-D :-D
no to som sa ta chcel opytat,ci to na wapke vydrzalo,lebo sused tak natrel na mondeu,dosiel z cesty na umyvarku a po umyti mu to kompletne popraskalo ta farba,ale neviem co to za farbu dal na to,
@forrester
jeste jsem nenatiral, stale cekam na vhodny "teply" vikend, protoze to mam v planu natrit na chalupe, kde je na to prostor a muzu si s tim vyhrat
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak takhle nějak to mám i já, taky v té červené barvě. Zatím však nemůžu vložit obrázek, takže se pochlubím až na srazu. Jinak dnes jsem si "vydělal". Cesta domů je v jedná části dost úzká, ještě na jedné straně parkují auta, cesta jde mírně z kopce a v té úzké části mi do protisměru vjel náklaďák plně naložen kamením. Že v tom úsek je 40-cítka, to ho vůbec netankuje. Jen tak tak jsem stihl strhnout volant, skoro zastavit a vyhnout se tomu pirátu, ale kolem jsem najel na obrubník, podřel jsem disk a roztrhl na obvodu pneu. /michlemin premacy HP, 225/45 R17/. De.il nevzrušeně pokračoval v jízdě
Edit...Trochu jsem to poopravil..jinak tě plně chápu.. Vladislav
Já se omlouvám, nějak se mi vloudila jistá /již zastaralá / klasifikace, co se již nemá používat, mentální úrovně. Takže označení de.il není nadávka, ale prosté konstatování výše IQ.