Konecne sme sa uspesne podarilo vymenit ten hrozny Kia klakson, vymenil som ho za podobny tomu v Octavii - 2 - tonovv, stal 8 eur + nejake drobne za kabel a koncovky, vecer pridam aj foto, stacilo dat dole stredovy plast uchyteny plastovymi uchytkami, ku klaksonu je celkom dobry pristup.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ahoj docela mě štve klakson v ceedovi. Mám totiž jen ten 1... Nejde to moc slyšet což je dost nebezpečné + to zní jak od nějaké motorky... uvažuju o výměně. co třeba totok: http://www.stualarm.cz/produkt/sn-240/1 ... -8-tonovy/ je tam odkaz na zvuk. může si to někdo pustit a popsat? nemám v robotě sluchátka
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
někdo pojedl vtipné kaše,že? no jinak neměl by to být problém nainstalovat (pokud to nezní jako šalina nebo jako cirkusák). jen se musím podívat jestli se to tam někde vleze... vás ten klakson neštve? je strašně tichý a nevýrazný
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
marhalu píše:když jsem koukal na houkačku v aute tak to byla taková ta klasika - diskova houkačka alá felicie. Ten druhej tón bude max rezonance držáku
... houkačky jsou tam dvě
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu