hraje opravdu super :cool:
Tony píše:teda seš dobrej! a co rezerva? tu máš kde? nebo se do SW vleze subwofer i kolo? u kratkeho bych se musel asi pro neco rozhodnout a dokoupit treba sadu na opravu gum i když nevim jestli to je zakonne...
uvazoval sem o repru do plata v kufru. uz mi tu nekdo posilal nejake odkazy (nemuzu je najit) ale ja jsem v tomhle uplne mimo takže bych rád přesný typ a za pokud možno za málo peněz hodně muziky
Tony píše:no právě basák. ten se dělá přece i v takových nízkých reprácích ne? no cenová hladina já nevím tak do 3tisíc???
Tony píše:no tak poraď. já se v tom vůbec nevyznám. ale určitě by to bylo do plata. jinam není kde. do dveří dělat díry nebudu ani náhodou. chci prostě jen lepší basy a na to by ten basák mohl stačit ne? musí mít ten zesilovač?
Tony píše:teda seš dobrej! a co rezerva? tu máš kde? nebo se do SW vleze subwofer i kolo? u kratkeho bych se musel asi pro neco rozhodnout a dokoupit treba sadu na opravu gum i když nevim jestli to je zakonne...
uvazoval sem o repru do plata v kufru. uz mi tu nekdo posilal nejake odkazy (nemuzu je najit) ale ja jsem v tomhle uplne mimo takže bych rád přesný typ a za pokud možno za málo peněz hodně muziky
Tony píše:no a kdybych použil aktivní subwoofer tak on není v kufru nastálo ne??? třeba kdyby člověk potřeboval něco převést tak bych ho vyhodil. mě jde i o to aby zůstala dobrá praktičnost toho kufru a ne aby půlku kufru zabral reprák...
greenca píše:Tony píše:no a kdybych použil aktivní subwoofer tak on není v kufru nastálo ne??? třeba kdyby člověk potřeboval něco převést tak bych ho vyhodil. mě jde i o to aby zůstala dobrá praktičnost toho kufru a ne aby půlku kufru zabral reprák...
TAKY ŘEŠENÍ,ALE ABY TO HRÁLO DOBŘE,TAK TI 3 TISÍCE STAČIT NEBUDOU![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé