SUBWOOFER cee'd SW

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

SUBWOOFER cee'd SW

Příspěvekod greenca » 26.04.2008 20:36

Tak jsem se konečně pustil do stavby subwooferu a tady je výsledek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

hraje opravdu super :cool:
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 26.04.2008 20:52

@greenca
Vypadá to moc pěkně..na srazu nám to předvedeš v reálu... :-o :-o
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod greenca » 26.04.2008 21:00

vladislav píše:@greenca
Vypadá to moc pěkně..na srazu nám to předvedeš v reálu... :-o :-o

jj už se těším :drool:
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Beda » 26.04.2008 21:04

Parada ;)

Presunuto do vhodnejsi sekce :)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.04.2008 10:19

teda seš dobrej! a co rezerva? tu máš kde? nebo se do SW vleze subwofer i kolo? u kratkeho bych se musel asi pro neco rozhodnout a dokoupit treba sadu na opravu gum i když nevim jestli to je zakonne...

uvazoval sem o repru do plata v kufru. uz mi tu nekdo posilal nejake odkazy (nemuzu je najit) ale ja jsem v tomhle uplne mimo takže bych rád přesný typ a za pokud možno za málo peněz hodně muziky :wink:
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 27.04.2008 10:50

Tony píše:teda seš dobrej! a co rezerva? tu máš kde? nebo se do SW vleze subwofer i kolo? u kratkeho bych se musel asi pro neco rozhodnout a dokoupit treba sadu na opravu gum i když nevim jestli to je zakonne...

uvazoval sem o repru do plata v kufru. uz mi tu nekdo posilal nejake odkazy (nemuzu je najit) ale ja jsem v tomhle uplne mimo takže bych rád přesný typ a za pokud možno za málo peněz hodně muziky :wink:

já ti nevím,ale jakmiel je to v platu vzadu, tak to prostě není ono. Není nad dobře udělanou hudbu, která ti hraje zepředu a v zadu popř basák (jestli je to nutné)

Jaká je tvoje cenová hladina?
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.04.2008 11:04

no právě basák. ten se dělá přece i v takových nízkých reprácích ne? no cenová hladina já nevím tak do 3tisíc???
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 27.04.2008 13:27

Tony píše:no právě basák. ten se dělá přece i v takových nízkých reprácích ne? no cenová hladina já nevím tak do 3tisíc???

Nojo, jenže to je basák, k tomu zesilovač atd...a to už 3tis nejsou (teda pokud to nebude z páté ruky a má to za něco stát :shifty:)

ono by to chtělo spíš vytlumit dveře vepředu, dát nějaký lepší kompa a lepší výšky a hned je to někde jinde..jenže komu se chce do toho vrat u nového auta, že?
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 27.04.2008 16:16

no tak poraď. já se v tom vůbec nevyznám. ale určitě by to bylo do plata. jinam není kde. do dveří dělat díry nebudu ani náhodou. chci prostě jen lepší basy a na to by ten basák mohl stačit ne? musí mít ten zesilovač?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod thunder » 27.04.2008 16:35

:shifty: :shifty: no moj nazor:musim pochvalit peknu robotu ako aj znacku basaku,ale zial volil si trosku neprakticku cestu podla mojho nazoru dost trufalu...teda nevidim ze by si tam mal rezervu...ak ju tam predsalen nejako mas tak sa ospravedlnujem...uz len kvoli tomuto by som na to miesto ten basak nedaval..radsej by som volil plato ale samozrejme upravene mdf doskov ci aka to je..tlmiace ,rezonancne peny atd....ale tam zas zosik ktomu a blabla....
sam zaseba ak sa dopracujem do stadia instalacie basu..tak budem volit urcite aktivny subwoofer do kufra...a nie zaiaden bas+zosik ,,ale pekne dokopy...ono na toto sa nazory rozne niekto je za zostavu niekto je za bas+zosik,ale to je na dlhu temu......ale zase ma odradza ako je to zo zarukov???....lebo ja by som mal moznost dat si to urobit,ale co potom zaruka... :no: ...

no kazdopaadne greenca je to urcite pecka aj tak.!!....takze u mna za velku 1z* nie z 10timi* :wink: :wink: :kia:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 27.04.2008 17:33

Tony píše:no tak poraď. já se v tom vůbec nevyznám. ale určitě by to bylo do plata. jinam není kde. do dveří dělat díry nebudu ani náhodou. chci prostě jen lepší basy a na to by ten basák mohl stačit ne? musí mít ten zesilovač?

Ako píše kolega nademnou, pokud plato, tak třeba z MDFky, tady do toho papíráku to nemá smysl. On je na hudbu náropčnej každej trocha jinak.

Zkus si u někoho poslechnout jak zahrají třeba 6x9 nějaký normální ovály a pak bych to řešil, jestli ti to třeba nebude stačit.

Já slkyšel na vlastní uši tyto a za tu cenu dobrý (pokud to bude hrát jen přes radio - http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/hertz-dcx-690. Osobně jsem měl http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/dls-960 a taky na to, že to hrálo přes radio super. Jak říkám, je to o náročnosti. Někde si posledchni tady tuto zástavbu co dělal kolega a podle toho se rozhodneš.
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod greenca » 27.04.2008 19:14

Tony píše:teda seš dobrej! a co rezerva? tu máš kde? nebo se do SW vleze subwofer i kolo? u kratkeho bych se musel asi pro neco rozhodnout a dokoupit treba sadu na opravu gum i když nevim jestli to je zakonne...

No myslím,že dnes za málo peněz mnoho muziky neuděláš,ani já jsem zase nějak moc neutrácel a když nepočítám práci,tak mne tato zástavba vyšla na zhruba 6 tisíc.Kdo přijede v sobotu na sraz tak rád předvedu.
Osobně bych se nepouštěl u ceeda do přestavby repro ve dvéřích,myslím,že na seriovou výrobu je to udělaný velice slušně včetně vytlumení,jenom u rádia mne mrzí,že namá výstup přímo na subwoofer,ale to by jsme chtěli asi moc.
Rezerva musela ustoupit,né že by se tam nevešla,ale potřeboval jsem větší ozvučnici.Její povinost jsem nahradil opravnou sadou (plnidlo+kompresor).
Neříkám,že mi to teď hraje abych stím mohl jezdit na závody,to jsem ani neměl v úmyslu,ale pěkně se vykreslily basy a oto mi šlo.
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Tony » 27.04.2008 19:30

no a kdybych použil aktivní subwoofer tak on není v kufru nastálo ne??? třeba kdyby člověk potřeboval něco převést tak bych ho vyhodil. mě jde i o to aby zůstala dobrá praktičnost toho kufru a ne aby půlku kufru zabral reprák...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod greenca » 27.04.2008 20:37

Tony píše:no a kdybych použil aktivní subwoofer tak on není v kufru nastálo ne??? třeba kdyby člověk potřeboval něco převést tak bych ho vyhodil. mě jde i o to aby zůstala dobrá praktičnost toho kufru a ne aby půlku kufru zabral reprák...

TAKY ŘEŠENÍ,ALE ABY TO HRÁLO DOBŘE,TAK TI 3 TISÍCE STAČIT NEBUDOU :wink: :wink: :wink:
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Tony » 27.04.2008 22:25

greenca píše:
Tony píše:no a kdybych použil aktivní subwoofer tak on není v kufru nastálo ne??? třeba kdyby člověk potřeboval něco převést tak bych ho vyhodil. mě jde i o to aby zůstala dobrá praktičnost toho kufru a ne aby půlku kufru zabral reprák...

TAKY ŘEŠENÍ,ALE ABY TO HRÁLO DOBŘE,TAK TI 3 TISÍCE STAČIT NEBUDOU :wink: :wink: :wink:

tak kolik??? a jako je rozdíl (u hudebně absolutně hluchého :lol: ) mezi subwooferem za 3000 a 5000kč??? jestli to má cenu připlácet...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Další

Zpět na Technický koutek