Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Čidlo kvality vzduchu

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Příspěvekod Jakub » 02.02.2008 14:32

Tony píše:to jako fakt? mě se mlží a nic se neděje, spíše se mlží ještě více. abych aspon rozhodil přední okno tak musím pustit fukar na přední okno.

Myslel jsem AUTO co je nad OFF - tedy plně automatickou regulaci klimatizace a topení, ne režim automatické vnitřní cirkulace. Musí taky svítit kontrolka A/C. Pak si to vše řídí samo a okna se nemlží.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Čidlo kvality vzduchu

Příspěvekod libra » 17.03.2008 20:16

jakub píše:Jaké máte zkušenosti s čidlem kvality vzduchu ?

V novějších modelech ceedu se již nemontuje čidlo kvality vzduchu (AQS) prý kvůli
poruchovosti a negativním reakcím zákazníků. Já AQS používám a myslím, že funguje docela
dobře - Avii pozná bezpečně stejně jako třeba kouř z komína.

Měl jste s tím někdo problémy ?

Po precitani tochto topicu som zacal pouzivat to AQS, a mozem potvrdit, ze to funguje dobre. Akurat, ak dlho idem v znecistenom prostredi, vtedy je problem so zahmlievanim okien... Ale je to skor rarita... A smrdiace auta necitim, ani "cerstvo rozhodeny hnoj na role :)"... Akurat, je asi az prilis citlivy, lebo v Kosiciach okolo USS je zapnuty vnutorny okruh cca na 99%, ale v centre mesta to uz je v pohode...
libra Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod autas » 03.08.2008 20:46

Můžu potvrdit, že se opravdu v novějších ceedech toto čidlo nedodává. Kupoval jsem začátkem dubna a co myslíte - neměl ho tam (ten ceed) :grin:
autas Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2008)
16100 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Riccardo » 10.02.2009 23:46

Bohužel musím říct, že výbava se začíná čím dál víc ojebávat. Tu chybí čidlo, tam zase něco jiného ...
Riccardo Neuvedeno
Uživatel fóra

Předchozí

Zpět na Technický koutek