Demontáž čalounění dveří - výměna spínače el. ovládání oken

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Demontáž čalounění dveří - výměna spínače el. ovládání oken

Příspěvekod radar009 » 17.01.2015 10:14

Ahoj, mám problém s dvojspínačem el. ovládaní oken ve dveřích u řidiče. Okno u řidiče mi jde stáhnout pouze směrem dolů, a nahoru téměř nevyjíždí - v servisu mi poradili, že problém může být ve spínači. Nový stojí skoro 3 tisíce, což mne na kus plastu s pár kontakty připadá dost přemrštěné. Chci se na něj podívat, zda nepůjde spravit. Může někdo poradit, jak bezpečně sundat čalounění dveří řidiče (kde jsou šroubky apod. Předem díky.
radar009 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
7500 km @ 7.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Demontáž čalounění dveří - výměna spínače el. ovládání o

Příspěvekod Mikalo » 19.01.2015 12:45

Výměna spínače el. ovládání oken přes záruku před 3-měsíci.
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Re: Demontáž čalounění dveří - výměna spínače el. ovládání o

Příspěvekod Prokeš » 19.01.2015 15:01

Ahoj,tet jsem měl to samé a za 10 minut hotovo ,sundej krytky šroubků na výplni dveří, vyšroubuj šroubky ,koukni na youtube tam to máš jak to rozebrat ,vyndáš výplň dveří rozpojíš kabel od vypínače, spínač je přišroubovaný 3 šroubkama tak je vyšroubuj a u vyndej ho , u mně stačilo ho prostříkat kontaktolem a hned šel ,prach se dostane všude tak to bude asi to samé, když ne tak si budeš muset někde půjčit jinej ,pak uvidíš ale může to být aj v řídící jednotce,ale převážně je to spínač,držím palce....
Prokeš Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Zpět na Technický koutek