Prudke brzdenie bez vytlačenej spojky

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Prudke brzdenie bez vytlačenej spojky

Příspěvekod m@ko » 13.11.2014 15:07

Ahojte,

mám na Vás jeden možno až smiešny dotaz. Čo všetko sa može v motore/na podvozku po... ked prudko stupim na brzdu, ale nevytlačím spojku. Stalo sa mi to totiž - pri jednej kritickej situácii som sa tak naplašil až som na spojku uplne zabudol. Žial reflex oboch nôh nezafungoval. A teraz čakam čo sa začne kazit.

Ďakujem za radu, pripadne názor.
Kia Ceed 1.6 CRDI (94kW)
m@ko Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Prudke brzdenie bez vytlačenej spojky

Příspěvekod kori » 13.11.2014 15:17

Nazdar, podľa môjho názoru, by sa nemalo nič pokaziť až na to, že ti zdochne motor :D a keby sa niečo pokazilo, tak by sa to hneď ozvalo :shock:
Kia cee´d sw 1,6 crdi ex 2009 biela
kori Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
178000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod spd001 » 13.11.2014 18:00

ak mas dvojhmotny zotrvak tak dostal peknu pecku a keby je uz nacaty tak taketo nieco ho moze pochovat.samozrejme ze sa nerosipe hned na prvy krat.dalej by sa mohlo stat ze ti odstrihne klin na niektorej remenici co som uz videl sice nie na osobaku ale videl.ono vsetko co sa toci a zrazu zastane vivinie strasnu silu na suciastku ktora moze ale aj nemusi vydrzat.nastastie konstrukteri myslia aj na taketo situacie a preto sa nestane nic ale keby to robis pravidelne urcite sa to prejavi na pohonnom ustrojenstve tym ze sa vsade zvacsi vola medzi suciastkami
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod zaplosak » 13.11.2014 18:21

nic se nestane, neboj. Kdyby mělo něco prdnout tak se to stalo při tom
zaplosak Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed III (2018)
3000 km @ 6.8 l/100km

Zpět na Technický koutek