Zámek zpátečky pouze do manžety???

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Zámek zpátečky pouze do manžety???

Příspěvekod thomassson » 02.09.2014 20:17

Ahoj klubáci,
rád bych do CEEDA SW MY 15 zámek zpátečky, ale nechci ho do manžety řadící páky (defend/construct)
Dnes mi v servisu řekli, že do CEEDa MY 12> už se to jinak nedělá, že to do tunelu nejde. Můžete mi někdo tuhle informaci potvrdit nebo vyvrátit?
Na stránkách constructu jsou opravdu jen fotky v manžetě, v tunelu je to jen u automat. převodovky. Já mám samozřejmě manuál...
Díky za reakce..
KIA CEED SW 1,6 GDI EXCLUSIVE MY 2015 + packet vision style
thomassson Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zámek zpátečky pouze do manžety???

Příspěvekod Nogger » 02.09.2014 20:40

Ahoj, ja mam Medvedblok a zamackavaci zamek je umisten prave na tom stredovem tunelu. Je tam na nej misto jako usite ;) . Montovali mi to v servise :kia: v Ostrave primo do noveho auta a chteli za to rovnych 6 tis. Jsem s tim maximalne spokojen.
Nogger Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2014)
43000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod dong » 03.09.2014 07:10

Mam Defend a je taky v tunelu (taky zamackavaci - PIN Lock). Auto kupovane 12/2012. Zamek byl normalne v nabidce a namontovali to taky v :kia: pri koupi.
Je mi divny, ze by to najednou prestali delat.
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod thomassson » 04.09.2014 15:51

No je to nesmysl. Psal jsem přímo tech. řediteli společnosti defend lock a samozřejmě to dělaj!
Spíš si myslím, že tam, kde jsem se ptal, defend nemuměj (montujou totiž jen construct a ten mi i nutěj) a proto se ničím jiným ani nechtěj zabývat aby to náhodou nezvorali....
Na druhou stranu z hlediska pohodlí je fakt lepší montáž do manžety, než se pořád natahovat dolů, jen se trochu bojím, aby se ta manžeta nezačala časem, nejlépe po záruce trhat :no:
KIA CEED SW 1,6 GDI EXCLUSIVE MY 2015 + packet vision style
thomassson Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod dong » 04.09.2014 19:07

No zase tolik se natahovat nemusis...pri zamykani staci lehce pootocit a zamacknout, to zvladam v pohode i poslepu a otevirani klicem vlastne taky.
V ty manzete by me stvalo, protoze bych na to videl, takhle na to cuci akorat spolujezdec :-)
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod S.M-A-RT » 08.09.2014 10:40

Jedina vyhoda montaze do manzety je možna to, že si toho člověk všimne, že je to zamčený nebo aspoň ho napadne to zkusit. Snad vždycky na zamčenou páku přijdu až po nastartování, dokonce i k novýmu autu dávali naviják na klíč (něco jako jojo na permice), aby člověk nemusel vyndavat klíč ze spínačky, když zapomene odemknout páku. Ale jinak to vypadá divně, do tunelu je to dle mého názoru lepší :)
S.M-A-RT Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2012)
0 km @ 0 l/100km

Zpět na Technický koutek