Elektronické sťahovanie okien

Trápí Vás něco na voze?

Elektronické sťahovanie okien

Příspěvekod Sralem » 07.05.2014 09:33

Zdravím...ja som teraz riešil problém zo stahovaním zadných okien na vozidle Ceed 1,6 CRDI, jednoducho raz za čas sa nedajú ovládať ani z vodičovej strany ani zo zadu, potom mi už z ničoho nič idú normálne, teraz mi zas nešli tak som sa objednal do servisu, konecne sa mi podarilo nájst si cas a rano pred cestou do servisu som vyskušal či závada pretrváva a čuduj sa svete zas mi normálne idú.. tak som nakoniec do servisu nesiel, poradte mal z vás niekto podobný problém?
Sralem Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Elektronické sťahovanie okien

Příspěvekod spd001 » 07.05.2014 17:22

s tymto som sa nestretol ale videl by som to na hlavnu riadiacu jednotku okien..
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod patoh » 07.05.2014 18:49

mne sa to isté stalo, už som sa chystal do servisu a ako zázrakom fungujú zatiaľ. :) a to má auto rok aj niečo ;)
Kia Ceed II 1,6 CRDi 2012 5,5 L/100 KM
patoh Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Sralem » 07.05.2014 19:20

Možno to bude chyba toho ročníka? ja mam tiež 2012 ... snad nam to bude fungovať
Sralem Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Katikakus » 07.05.2014 19:56

U ovladani oken na dverich ridice je tlacitko zamykani otevirani zadnich oken. Jsi si jisty, zes to nemel jenom zamcene?
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Sralem » 07.05.2014 21:49

som si istý pretože som skúšal zadné okná otvárať aj z vodičovej strany(čo je možne aj po stlačení toho tlačítka) aj zo zadných sedadiel,kde by malo byť zablokované otváranie okien
Sralem Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod jarosi » 08.05.2014 11:46

Tiež sa mi nedá sťahovať zadné okno z vodičovej strany (ľavé zadné), ale zo spolujazdcovej strany (pravé zadné) išlo vždy. Prišiel som nato, že to robí len vtedy keď auto nemá naštartovaný motor. Skrátka nefunguje to vtedy keď otočíte kľúčik do prvej polohy, napríklad keď chcete na parkovisku stiahnuť všetky okná, vtedy mi nestiahne len ľavé zadné okno, ostatné stiahne v pohode.
jarosi Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2013)
7000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod mbiron » 09.05.2014 07:39

Koukam nejaka KIA vychytavka, protoze me to same dela zadni prave okno. Jen si nejsem jisty tim klickem. Jen vim, ze kdyz jsem prijel pak do servisu tak vse fungovalo. Uz se mi to stalo nekolikrat.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod mapper » 09.05.2014 14:07

mate niekto skusenost ako to riesit? mne to najprv robilo iba lave zadne a teraz uz obe zadne - skusal som vselico aj motorceky sa zdaju ze zahucia ale nic :no:
mapper Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod kori » 09.05.2014 14:55

skús porieť aj napájanie, lebo može byť aj niekde na motorčekoch studený spoj, nakoľko našé cesty sú sama diera a nerovnosti a Kia má troška tvrdšie pérovanie, takže otrasy môžu narobiť problémy a keď to raz isšlo raz nie, tak to môže byť aj tým :(
Kia cee´d sw 1,6 crdi ex 2009 biela
kori Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
178000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vankrut » 09.05.2014 15:00

detto ja. nesiel mi auto dobeh otvorenia/zatvorenia okna na vodicovej strane asi 4x za 2 roky. vzdy ale po nejakom case (2-3 dni) zase ide.
(myslel som ze budem za blbca reklamovat fungujuce okno, ale vidim ze niesom sam ;) )
vankrut Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod srek79 » 10.05.2014 22:58

Tady ten problém s okny může mít na svědomí i nalomený kablík v husím krku mezi sloupkem a dveřmi. Zpravidla nejčastěji u řidičových (nejčastěji otvírané).
Něoc podobného jsem řešil i min. auta (tehdy 7-letý VW Sharan - jeden kablík úplně zlomený, druhý načatý. Od dveří řidiče nešly ovládat okna u všech dveří.).
Ti z vás co mají starší Ceedy (asi ne u dvouletého auta Sralema), a takhle to blbne - chvíli dobrý, pak zase ne, by to mohlo být ono. U dnečních aut, kdy je vše elektronicky provázané, může jeden přerušený kabel způsobit poruchu v místech, kde by ji člověk nečekal.
Kia Ceed SW II, 1,4 CVVT, Comfort plus (2013)
Kia Sportage 1,6 GDI, Exclusive, 2019
srek79 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Sralem » 12.05.2014 18:16

Chlapi mňa už načisto asi drbne, dnes sadnem do auta samozrejme hneď kontrolujem sťahovanie okien (asi ako každý nenormálny človek) a čo nezistím? Teraz sa mi nesťahuje zadné lavé(za vodičom) ...auto mám od 8/2012 najazdených 38.000 , no nič na budúci týžden sa ide do servisu som naozaj zvedavý čo mi povedia
Sralem Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod spd001 » 12.05.2014 18:23

to som aj ja zvedavy ci to bude neaky kablik alebo riadiacka okien :?
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Sralem » 20.05.2014 18:51

Tak dnes som bol v servise, mechanik po vizuálnej kontrole či naozaj okno nejde dole skonštatoval , že treba objednať nové sťahovanie okien(či sa jedná o motorček alebo o čo som nepochopil), skúsil som nadhodiť že sa mi to moc nezdá, kedze najprv mi nešlo sťahovať obidve okná, potom išli v poriadku a teraz nejde zadné lavé, ale ako protiargument bolo použité, že vplyvom otrasov atď može byť chyba v sťahovaní, tak si vravím je to ešte v záruke vďakabohu...
Sralem Muž
Uživatel fóra

Další

Zpět na Závady