1.6 CRDi vypadky vykonu

Trápí Vás něco na voze?

Re: 1.6 CRDi vypadky vykonu

Příspěvekod lukasx » 21.12.2013 14:43

Mam taky isty problem, že auto sa mi z nicoho nic nedostane nad 2900 rpm, ani na volnobehu, musim vypnut motor a znova nastartovat...zda sa mi ale nie som si isty ze to robi po tom, co dlho stojim na mieste s nastartovanym motorom...vyriesil to niekto? dakujem
lukasx Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: 1.6 CRDi vypadky vykonu

Příspěvekod kubik56 » 15.09.2014 19:36

Kolegovia, mal som presne ten istý problém s motorom. Nepravidelný chod, cukanie pri nižších otáčkach, ...... Vymenil som filter, naftu, .... nakoniec sa mi stala identická (i keď len občasná závada) nechcelo to isť cez 2900 rpm (ani na voľnobeh). Bol som s tým v Auto Centrum Kia, Panónska cesta 30, Bratislava. Najprv len diagnostika (bez hlásenia o závade) a čistenie EGR ventilu + SW upgrade riadiacej jednotky. Blblo to ďalej... O týždeň neskôr to už bola výmena vnútorných častí EGR ventilu (EGR valve kit) - t.j. nie celého ventilu ale len jeho vnútorných častí bez elektro. Ešte som pre istotu počkal než napíšem ďalších 500 km - vraj sa vstrekovanie paliva nakalibruje automaticky. Odvtedy behá ako hodinky. A s tým servisom mám len najlepšie skúsenosti...
kubik56 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
21000 km @ 5.2 l/100km

Předchozí

Zpět na Závady