Odmražování čelního skla

Trápí Vás něco na voze?

Re: Odmražování čelního skla

Příspěvekod vladislav » 13.02.2011 13:48

I já to mám tak nastavené jak píše Titanus...S tímto problémy nemám..A ani nevidím nějaký zásadní rozdíl proti autům ,které jsem měl dřive... :no: Naopak se zapnutou klimou je to dost lepší.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod MartinP » 13.02.2011 14:02

Ono to fouká jako blázen to je v pohodě, problém je ten, že se vzduch odraží od lišty a nejde na přední okno.Je to asi 14 dní co mi okno zamrzlo zevnitř i přesto,že foukal horký vzduch tak přední okno nic, ale i okýnka vzadu kam jsem vubec nepouštěl vzduch tak povolily a přední okno skoro vubec nic, to jsem bral škrabkou, ale to byste museli vidět, takhle se asi nechápem.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 13.02.2011 14:12

Pokud to máš tak..To bych reklamoval v každém případě...Normální to v žádném případě není.. :no:Ať vezmou druhé auto a ukáží,že to dělá stejně.. ;)Já jsem ještě nikdy od svého servisu neslyšel o nějaké standartní vlastnosti..Spíš chtějí tu závadu,aby se projevila i u nich..Pokud je s tím problém tak to vždycky se snažím nějak zdokumentovat..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod titanus » 13.02.2011 14:14

ono sa to da v servise jednoducho vyskusat, staci predne sklo z vnutra orosit resp. nejakym rozprasovacom vytvorit drobne kvapky a zapnut fukar na plne pecky...musia byt vidiet dva javy, pohyb kvapociek smerom hore a pri plnom topeni aj ich postupne odparovanie... nahadam som tento krat neopomenul nejaky fyzikalny zakon ako zvyknem :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod MartinP » 13.02.2011 14:29

Druhý auto mi ukázal, tam to šlo o poznání líp, ale moc se jim to řešit nechce, protože neví jak to vyřešit. Já jsem jim navrhl, že když sem nejde lišta z nového ceeda, tak ať jí zkusit naklopit. V březnu jedu na výměnu okna tak tam budou mít přístup, tak uvidím co dál, ale asi to vyřešim tak, že tam nalepim jinou která to usměrní na sklo.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 13.02.2011 15:26

;) Fouká to zcela standartně, pokud necháte ventilátor na 1.Rychlost3-4 jen proud vzduchu od skla odrazí směrem k řidičově drž..! :thu: Nejlepší poloha je nohy -sklo.
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod MartinP » 13.02.2011 16:56

Promin,ale ty to nechápeš je jedno jak nastavim ventilátor ono to nefouká vubec na na okno takže se nemá co odrážet od předního okna.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 13.02.2011 18:11

;) Tak nereaguje vnitřní klapa směřující vzduch do tohoto průduchu. Někdy se stane ,že jen netěsní a většinu žene jinam
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod MartinP » 13.02.2011 18:34

No on je problém ten,že vzduch jde z průduchu ven a má tah dobrej, ale musí tam někde být třeba jenom prkotina. Já si myslím, že by to taky mohlo být lištou.Když se podíváš z venku, tak je tam taková šikmina a jde od skla směrem k řidiči, tak si myslím že vzduch narazí do tý šikminy a ta ho odrazí směrem na řidiče místo na přední okno, ale je to můj názor.Fakt někdy stačí málo a je to ok.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.02.2011 15:58

Včera v noci,když jsem jel z práce tak jsem to zkoušel..Vzduch jde přímo na okno, na palubku nejde nic..Takže to je chyba myslím jen pár kusů a řešil bych to přes reklamaci. .Nechal bych to na nich,,;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod MartinP » 14.02.2011 16:56

Dneska jsem zkoušel trochu natočit lištu na okno a je to trochu lepčí, ale víc to nejde.Takže je jasný že je to ta lišta na 100 % .
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 14.02.2011 22:20

No lištou to je otázka mě to těď fouká že ráno to funí na přístrojovku a jak se to ohřeje jde to na sklo ale u spolujezdce jak kdy. Prostě si to dělá co chce. A lištu mě měnili loni za novou. Tou to není.. udajně tam vznikají nějaká vzdušný víry či co :D
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod MartinP » 14.02.2011 22:35

Byl jsem v KII a tam mi řekli, že nová lišta na starýho ceeda nejde.A jestli fouka studený nebo teplý vzduch je jedno prostě to nejde na okno.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod centralnifido » 15.02.2011 09:04

Prostě vyměň servis a na tento se vykašli . :yes:
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 15.02.2011 16:13

;) Taková banalita a jak dovede potrápit. To jsou věci. ;)A co fén?V televizi je na to reklama
Korejcobijec

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady