Bouchání podvozku

Trápí Vás něco na voze?

Re: Tlmice...

Příspěvekod Ceedka » 06.12.2010 19:58

luboss píše:
Ceedka píše:Caute, chcem sa opytat ma neikto problem s hlucnym prechadzanim nerovnosti pri pomalej(10-40) aj pri rychlej (50-70) jazde ??? Lebo mne to niekedy bucha a niekedy nie. tycky stabilizatora boli menene a aj tak to bucha, tak nejak medzi plastom a kovom. Neviem ci to nemôze byt aj dvojite dno pretoze tam mam plno veci ale vsetky su upevnene... tak neviem, nemôzu to byt tlmice ? viete mi poradit ? Dakujem

Myslim ze ja mam podobny problem ale buchanie pocujem od prednej napravy. Tyčky stabilizatorv boli menene ale buchanie pokračuje. Asi tyžden som jazdil s inym ceedom (1,6 crdi) a tam bolo absolutne ticho.

tak je to pocut hlavne zo zadu ale aj spredu sem-tam .. uplne ako tycky ... vymenili ich a tyzden bolo ticho, a teraz zase tak nevienm ci su to tie tycky alebo ... :) dufam ze sa to da dokopy .. nemozu to byt chybne vsetky tlmice ??? :)
Ceedka Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
110000 km @ 7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Bouchání podvozku

Příspěvekod Pujo » 11.12.2010 20:22

Takze som uz po vymene horneho ulozenia zadnych tlmicov a moj problem nebol odtraneny. Idem badat dalej rozoberiem cely priestor kufra spolu s plastami okolo maleho zadneho skla spolu s drziakom plata. Taktiez aj tapacir nad blatnikmi, uz ked to budem mat otvorene tak to cele vytlmim tlmiacim materialom. tak ako som vytlmil plasty na piatych dverach. Problem je v tom,ze je uz pomerne kosa a zatial sa mi nepodarilo splasit garaz, kde by som to cele mohol zmastit. :D
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod zulyk » 11.12.2010 21:27

tak na to tlmenie sa chystam aj ja, ale asik to pocka do jari, nemam garaz, smolka :)) cez zimu to hadam nejako vydrzim :kia:
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod Ceedka » 13.12.2010 20:01

no takze ked chodim po tych nasim neodpratanych cestach zladovateleho pôvodu tak v aute pocut vsetky diery (v lade - neni dobre odpratane a je to podobne ako jamy na cestach len v ovela hojnejsom pocte) takjze zo zadu je to take plastovokovove buchanie a z predu je to uplne ako kov ako keby ste o kov buchali plastom alebo take nieco noo neviemm .. skocim s tym do servisaku... :(
Ceedka Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
110000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod zulyk » 13.12.2010 20:22

tak mna trapi hlavne hlavne ten buchot z kufra, zo zadnej casti, a takisto mi zacinaju rezonovat aj dvere, hlavne spolujazdcove :x
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod Pujo » 13.12.2010 21:45

Jaj dnes som dal plasty 5tych dveri opat spat, uz horsie sa to tam davat ani nemohlo :D, zajtra to cele odskusam, ale ten kovovy zvuk sa isto nestrati. na jar pokracujem dalej a ide na rad bocna cast kufra odhlucnim kolesa (zadne blatniky). A den pred prezutim zhodim dole plastove odbehy a taktiez tam nahodim bitumenove platy. Dalej pojdu na rad dvere ktore tiez chcem spevnim tymto materialom aby som zabranil nejakemu pohybu plastov a naslednemu praskaniu... Najhorsie na tom je,ze teraz nasleduju dlhe mesiace cakania na teplejsie podmienky :(
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod zulyk » 14.12.2010 07:32

jj, presne tak, rovnako musim cakat, no ale aspon si pozhanam za ten cas material :thu:
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod Pujo » 14.12.2010 23:46

Tak mne material trci uz peknych par mesiacov doma v perinaci. Bohuzial kvoli tym vsetkym reklamaciam ktore som musel s tymto auto absolvovat pocas 6tich mesiacov od kupy som nemal ani moznost a ani chut nieco robit. Minule som sanormalne az pozastavil ved mam z kie min. 8 zakaziek ak nie viac. A tak tvrdim KIA resp. minimalne ceed uz nikdy viac! Pre mna je to jedno velke sklamanie od auta, cez servis, cez komunikaciu z after sales manager, taktiez zavodou KIA v ZA. Proste nic z toho co sa povedalo sa neriesilo tak ako malo na kazdej jednej urovni!
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vlafi » 21.12.2010 15:32

Zdravím.Pokud jde o bouchání na přední části,tak jsem to minulý týden absolvoval v Dolnisu.Mám vyměněné těsnění pod tlumič a silenbloky stabilizátorů a už mi to nebouchá.Mám najeto přes 80 000km a bylo to v rámci reklamace :thu:
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Rada Haryk » 22.12.2010 03:18

Ahojky,na mém Riu bouchá opět zadní část :x ,v servisu když se projel mechanik tak uznal že je tam chyba,a objednávají se už po druhé tlumiče i s uložením páč ho tam asi poprvé nedali :( ,vše vymění na 3 GP kterou budu absolvovat v Lednu 2011.Tak snad to bude už v pohodě.První tlumiče tam vydrželi 30 000tkm,a tyto druhé jen 14 000tkm a už to zese bouchá,uvidíme co vydrží třetí.Jinak Rio jezdí v pohodě až na tu zadní část,ale je to v záruce tak to zas až tak moc neřeším ;) .
Rio II 1.4 16V Tropical Red Active Plus
Rada Haryk Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2008)
175000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod matejec petr » 24.12.2010 21:06

Bouchaní zadní nápravy mého ceeda vyřešilo podložení rezervy molitanem,nářadí se přestěhovalo v jiném obalu do kufru a izolační materiál se nastěhoval na spodek plata kryjící podlahu kufru.poskakování plata které naráželo na rezervu přenášelo na nerovnostech také slušné bouchání.Jinak najeto 89 000tisíc bez potíží.Vnitřek trochu náchylnější na paoškrábání.Servis mám v Hradci Králové a bez problémů,se škoda servisem v Chlunci nad Cidlinou docela špatná zkušenost.
matejec petr Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod PeterZM » 25.12.2010 08:21

Mne buchala predna naprava najazdene je len 42 000km po vymene tyciek v ramci zaruky buchanie prestalo... :thu:
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Ceedka » 18.01.2011 15:33

CAUTE, TAKZE SOM BOL V SERVISE S TYM BUCHANIM A POVEDALI MI , ZE JE POKAZENý TLMIC ( ZE S NEHO NEJAK VYTIEKLA KVAPALINA A TYM PADOM BUCHAL). tERAZ SOM ZVEDAVý CI MI TO SPRAVIA NA GARANCKU, LEBO UZ SOM IM POVEDAL ZE TO NEBUDEM PLATIT A ZE TO POSLU DO ZILINY ATD ATD. ( KED TO NIJAK INAK NEPOJDE TAK BUDEM MUSIET TYCH CCA 130 € ZA JEDEN TLMIC DAT). AUTO MA NAJAZDENE 70 000km A MA STYRI ROKY... TAK TO BY MALI SPRAVIT NA GARANCKU, DUFAM... MAL UZ NIEKTO PODOBNYY PROBLééM??? AK ANO TAK PROSIM ODPISTE MI CO NAJRYCHLEJSIE DAKUJEM PEKNE :)
Ceedka Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
110000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Kmet » 18.01.2011 15:52

Tohle mě sice ještě nepotkalo, ale je to jasná ZÁRUKA. Mám najeto cca stejně, jako Ty a o tlumiči bych se s nimi vůbec nebavil - vyměnit na záruku!!! :yes: A nezapomeň - mění se vždycky oba na dané ose :thu: .
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod sandok » 25.01.2011 10:36

Zdravim,
rad bych se zeptal kdy bouchani podvozku vnimate? Ja mam facelift ceeda hatch a zda se mi podvozek trochu tvrdsi nez je obvykle, takze samozrejme pri nerovnostech na silnici je slyset bouhnuti od diry (a ze jich neni malo :) ) oproti napr focusu mene tlumene, ale ze bych slysel nejake pravidlene bouchani to mi neprijde. Diky za info
sandok Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
500 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady