Beda píše:Asi se budem muset domluvit a hromadne zaplnit servisy s timto problemem :neutral: at se to dostane az k vyrobci a ten to bude muset zacit resitJa schvalne zacal brat V-Power Diesel, jestli to nedela ta blba bionafta a musim priznat, ze to skube dal
ale o trochu mene. Skubne to tak jednou a pak se to srovna, predtim to bylo schopny skubat nekolikrat za sebou, dokavad jsem nevyradil
![]()
Tak kdy zautocime na servisy:
Beda píše:Ja s tim cekam do unora, kdy budu mit i prvni garancku :-o tak doufam, ze uz budou mit treba novej program do ridici jednotky a jestli ne, tak jim to urcite pripomenu, at to zacnou resit, protoze zde je dukaz, ze to neni vymysl jednoho cloveka
milan69 píše:To mi řekněte,že to škubání motoru se už dávno neřeší,vím aspoň o dvou prodejcích,kteří vlastní ceeda CRDi a že by to něřešili:
:
:
Martin píše:Není nad benzín, mě nic neškube a jsem spokojenej.
vladislav píše:No i když mám benzín,tak se musím přiznat dovedu do vaší kůže vžít....Měli by jste se sjednotit vyrazit na ně společně...Pokud to budete dělat jednotlivě, tak to bude jen plácnutí do vody..pokud to uděláte společně..vytvoří to pěknou vlnu nad kterou se budou muset zamyslet...a i v tom by se mohla ukázat síla našeho fora...co říkáte???
Není to žádná prkotina,ale dostatečný problém na to aby se to řešilo..jen se divím,že se vyrobilo tolik kusů a pořád je ticho po pěšině...
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Stanly