Tony píše:@aifell
já to mám jak sem psal taky a už i na jedné straně (levé) chytnuté rzí
Už jsem tě tam dopsal na seznam! :-(
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Tony píše:@aifell
já to mám jak sem psal taky a už i na jedné straně (levé) chytnuté rzí
aifell píše:Doporučuji všem majitelům SWéček ať si v nejbližší době zvednou 5 dveře a kouknou se na inkriminovaná místa!!! Myslím tím na ty růžky toho plastového krytu SPZ! Tady sem jak to nafotil Pavel alias Blackdeath.P a to auto nemá ještě ani rok!!!!! :neutral:
![]()
Zatím vím, že problémy stím už mají: Já (aifell), Blackdeath.P, luboss, Emann, Nikodem, Happy, ...
Dle mého je nás daleko daleko více! A tak jukněte a napište!
Axel píše:tak jsem se šel podívat a nic zatím a doufám, že napořád...(najeto 15000 a kufr během roku hojně používán)
aifell píše:Axel píše:tak jsem se šel podívat a nic zatím a doufám, že napořád...(najeto 15000 a kufr během roku hojně používán)
To buď rád! Já mám auto 10 měsíců, najeto 8.500 Km a auto garážované ... co dodat :-(
Tony píše:hele tak ty fotky tady můžem nahodit. pak se to jen zabali a pošle mailem příslušým lidem. ovšem na můj příspěvek budete muset počkat protože mám auto momentálně pod 40cm sněhua fučí tam jako na Sibiři... takže musím počkat až se počasí udobří
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]