Zdravim ve spolek

1. Klepani motoru
jak jsem rikal, klepe to jak diesel co ma na litano 250 tis km. Dela to jen pokud budete jezdit svizneji. Kdyz to pujcim manzelce tak cestou do mesta 15km to klepe, ale jak jede zpatky tak to utichne. Pak sednu ja a za 2km to klepe. Tem stastnym co to neklepe, kolik vam to zere ? Kdyz budu jezdit za 5,5l/100km tak mi to taky nedela to jsem zkousel, dela to jen pri sviznejsi jizde. ja mam spotrebu kombinovanou 7-8 litru a to je trakturek

Motor je i v 1000rpm v pohode neklepe necuka, ale pridate plyn (plnej) treba od 1800rpm - 2200rpm a zacne se ozyvat tak hnusny klepani ze je mi z toho zle co jsem si koupil za smejd

Kazdej mi rika, proc se divis kdyz mas KIA

ja bych rekl spis "KEJDU"
PS:mám informaci od neoficialního zdroje (kamos kteremu to dela taky byl v jinem servisu, asi i na jine planete

a tam mu rekli, ze ze skoleni maji info, ze casem bude opravny FW pro Kia Ceed) - dela to sami i kia venga na to uz je ale FW ktery to rěší.
2. Senzory
V patek jsem byl na vymene senzoru v servisu. Kdyz jsem vyjizdel z parkoviste bylo vse v pohode. Kdyz jsem ale prijel domu a chtel parkovat, senzory zacali pipat sem a tam jak kdyby tam behal pes. Takze jsem dopadl tak ze senzory uz pipaji i kdyz neprsi. Jo a kdyz prsi tak to je teprve parada to uz jenom pipa...........
ach jo co jsem komu udelal dyt jsem si jen koupil nove auto abych se nemusel trapit s vojetinou a vono je to jeste horsi

PS:Až me nekdo nasere a ze me sere casto

tak ty senzory vyrejpnu sroubovakem a nacpu tem expertum z Karlovych Varu do krku.