alena píše:Ahoj, mne taky zlobí 1 a 2 a nejhořší to je když stojím na križovatce a chci tam už vjet a nejde tam ta 1 zaradit. Někdy nepomuže ani vyšlápnout spojka , musím ji vyšlápnout víckrat. Mám už naježdeno neco kolem 15000km, za pár mesícu jedu na 1 garančku tak jim to tam hnet zreklamuji at se na to kluci kouknou. Jedu na garančku do Autobond Praha, reklamoval to tam už nekdo?
V Autobondu jsem byl včera, měnili mi motorek ostřikovačů a jen tak mezi řečí při čekání jsem se bavil s příjímacím technikem o tom, že mi v Čestlicích měnili převodovku a že se jim do toho moc nechtělo. Divil se, proč se jim do toho nechtělo, vždyť o nic nejde a KIA to zaplatí, z toho lze soudit, že by jsi tam neměla mít problém s reklamací. Zároveň mi však potvrdil, že u všeho v ceně nad 15000,-Kč musí být souhlas KIAMOTORS, tak to je možná trochu zádrhel. Držím palce ať pochodíš, s převodovkou jsem si užil svoje, najdeš to v předchozích příspěvcích. Ani ta nová není perfektní, 1 jde občas ztuha a u 2 očas cítím jak to tam zalejzá do sebe a čekám jestli se ozvou zuby nebo ne

no zatím má nová skříň jen 3000km, tak má čas se ještě ochodit a jinak budu věřit v sedmiletou záruku (tchán má Hyundaie Elantru a převodovka taky nic moc, Korejci převodovky fakt moc neumí). Na mě AUTOBOND působí dobrým dojmem, vypadá to, že se stane mojim domovským přístavem. Garančka tam byla v pohodě.