Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod vladislav » 13.07.2008 18:41

@Vlafi

Koukám máš tam datum převzetí ..datum dokončení..plánovaný rozpočet...Kde to potom zabrzdilo???Já zatím mám auto bez této závady...ale jak psal Jakub pár příspěvků nade mnou...nenechat se odbýt..a hlavně to neodkládat..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vlafi » 13.07.2008 20:14

jj..tento zakázkový list by měl mít i grafix,snike a martin..Bylo to sepsané z důvodu,aby se o tom dozvěděla KMcz a začla to nějak řešit..Pak pan Dolinek źajistil setkání s p.Dolejším,který má zřejmě právo rozhodovat...Martin se musel hodně držet,aby se něco nepřihodilo..

Ted však vzniká otázka,zda má smysl si ty dveře nechat pouze opravit???Dle mého to smysl nemá,ale jak je donutíme k výměně???Na srazu tomu budou muset čelit..
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 13.07.2008 21:57

:oops: obecně vlafi, jestli mají v úmyslu Ti ty dveře "jen" opravit (odstranit vadu opravou), pak jsem teda zvědav v jakým rozsahu je stříknou ?!! :neutral: Jestli ovšem se ta rez ukazuje i u dalších aut, pak je to vada z výroby a ta se obecně "vyměňuje" nebo vrací chechtáky....mají asi kucí z KMcz problém Tvojí rez přesně definovat....každopádně tak nebo tak by Ti na ty dveře měla běžet záruka od "0" :idea:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vlafi » 13.07.2008 22:06

no jo,ale mě se nechce dávat auto na opravu..Já chci celé nové a to se jim nechce(KMcz)Dolejší s klidným hlasem řekl at se vymění celé dveře,ale na otázku kdo to zaplatí v klidu prohodil že dealer..Tudíž dealer se bude kroutit...Brzy bude mít i Kužel nějaké informace,tak uvidíme
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 13.07.2008 22:14

...jjo...to ale nemají mezi s sebou moc jasný pravidla...ačkoli to nikomu nepřeju, chtělo by to asi více rezavéjch dveří...a nejenom v hl.m. :oops:

je to ale špatný....pro eventuélní budoucí vady :huh: na všech vozech kia...obecně :bored:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Kužel » 14.07.2008 20:43

Jo jak říká Vlafi info bude i ode mne, první kolo začlo. :evil:
od 20.8.2018 Kia Ceed JD 2018 1,6 Gdi Fresh
od 19.10.2007 Kia Ceed SW 1,6 Crdi EX - prodáno
Kužel Muž
Přispěvatel fóra

Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2007)
45321 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Marecek » 16.07.2008 14:46

Ač jsem tu nový a vlastním Rio II, přeci jen mi to nedalo a juknul jsem k tchánovi na Cee´da, rv. 2007, Pewter Beige. Našel jsem mírnou rez na levých zadních dveřích, jinak nikde ani ň (zatím). Je to docela síla na to, že za rok má auto najeto 6000km, v dešti nejeté a stále garážované. Asi jsem mu to neměl ani říkat, protože je dost nas****, uvažoval o akční verzi Toyota Corolla.. No jo no, chybama se člověk učí..

Abych Vás alespon trošku uklidnil, na mém Riu je po roce na pátých dveřích nad SPZ poměrně dost koroze, lak nabublaný atd... :-(

Že já blbec nezůstal u Citroena, holt pozink je pozink...
Marecek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mbiron » 16.07.2008 17:00

Doufam ze na srazu se semkneme,vsechny ty rezava mista nafotime a predame zastupci :kia: Pokud se mi na aute do roka ukaze rezavejici misto tak budu odstupovat od smlouvy a auto vratim. fakt nemam zajem mit auto po roce provozu rezave. Nac je sedmileta zaruka kdyz se k zakaznikovi obraceji zady.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Ivamar » 17.07.2008 00:10

Založil jsem nové vlákno,ať to máme pěkně v jednom a doufám přehledně.

SOUHRN ZÁVAD NA KIA CEE´D
Ivamar Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Martin » 17.07.2008 21:32

Tak jsem zvědav jak kdo dopadne s reklamací, u mě se zatím nic neděje. Vlafi měl pravdu když napsal že jsem se musel držet ona totiž oprava s tenkým plochým šroubovákem a brusnou pastou nebude to nejlepší.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Most » 23.07.2008 16:13

Pokud nebudete na srazu informovat nekoho z dcerinky KIA, tak bych doporucil (foto)dokumentaci preposlat i generalnimu, ktery nese zodpovednost za celkovou strategii znacky KIA na ceskem trhu s cilem posilovat jeji pozici a image.
Most Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
97000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod filo » 25.07.2008 11:38

V útery jsem pozván do servisu na ošetření koroze na dveřích.Bylo mi řečeno, že dojde k vyfoukání vzduchem uvedených míst a poté ošetření konzervačním nástřikem.Uvidíme zda-li se závada nějakým způsobem bude dále objevovat nebo nikoliv.
Kia Cee´d SW 1.4 EX /5K/
Najeto 45 000 km
filo Muž
Uživatel fóra

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2007)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.07.2008 12:38

filo píše:V útery jsem pozván do servisu na ošetření koroze na dveřích.Bylo mi řečeno, že dojde k vyfoukání vzduchem uvedených míst a poté ošetření konzervačním nástřikem.Uvidíme zda-li se závada nějakým způsobem bude dále objevovat nebo nikoliv.

Do kterého servisu jdeš, můžes to uvést?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Hurdis » 25.07.2008 19:02

vlafi píše:Tady jsou fotky daného cee´da..Majitel byl hodně pozorný..Je to sice hodně málo,ale je to tam..Dokonce i na jiném místě

ObrázekObrázek
Obrázek

Tak jsem si dnes po dlouhé době vzpomněl a podíval se na dveře svojí plechovky. Pokud bych udělal fotky, byly by navlas stejné jako ty zde publikované včetně laku, snad jen ta drobná povrchová koroze by byla méně patrná.
Vzhledem k tomu, že auto negarážuji a ani ho nehodlám příliš opečovávat (kromě pravidelného servisu ve zkrácených intervalech) mě spíš než zoxidované části šířky špičky špendlíku udivuje popsaných 22 stran o této drobnosti.
Jistě, u zánovních vozů toto není zcela v pořádku, ale koho to zajímá, mě příliš ne. V případě větších problémů za rok, dva, tři se servis postará.
Kia Cee´d CRDi - 82 000 km
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod petr29 » 25.07.2008 21:43

Tak už jsem se zařadil mezi nešťastníky,kteří mají auto pár měsíců a mají ho rezaté :no: .Tohle KIA tedy nezvládla :idea: . Jsem zvědavý co na to řekne prodejce.Zatím jsem to našel na zadních dveřích,ale na další důkladnější prohlídku jsem neměl chuť.
petr29 Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady