Asi to tak bude když se na to zaměřím (poté, co si tu někteří stěžují) tak odrazy se občas objeví, ale normálně to tedy vůbec nevnímám. Koukám asi z okna ven a neostřím na sklo, ale na silnici Navíc si myslím, že se to zákonitě musí odrážet v každém autě. Vadilo mi to jen jednou, když jsem nějakým přípravkem ošetřil palubku na předchozím autě (a to nebyla). To se tak lesklo, že to ve skle vadilo i mě. Musel jsem to přetrpět, než to vyprchalo
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Kupoval jsem předváděčku a v autosalonu to opravdu poctivě vydrhli ... bohužel něčim extra lesklym, takže na slunci se palubka leskne jak psí k*lky ...
Pripájam sa k mv12. Zkradlenie som si všimol až keď som sa na to zameral. Navyše som si všimol že sa mi zrkadli aj predné okno (soferove) ale mne osobne to nejako neprekaza . Predtým som mal A3 a tam sa mi tiež zrkadlilo čelné sklo. Človek si postupne na to zvykne a prestane to vnimat