Laskyx píše:[font=Arial Black:62e4b9cede] [/font] [font=Arial Black:62e4b9cede] [/font]
- [font=Arial Black:62e4b9cede] [/font]
3. Problém s digitální klimatizací : Třetí a docela otravný problém, který je též přičítán též řídící jednotce je problém s digitální klimatizací a zejména s automatickým nastavením teploty. Jelikož mám již třetí auto kde byla aut. klima, tak tato je nejproblémovější. Při nastavení např. na 19 st. C v autě se mi zdálo, že je zde mnohem víc, tak jsem začal laborovat. Měnil jsem teploty od nejnižších, až po nějakých standartních 21 st. C a prostě auto se pořád jak jsem zjištil podle externě přineseného teloměru přehřívalo. Při nastavení na nějakých 17 st. C ve vozidle se toto při automatickém nastavení vyhřálo na nějakých 24 st. a z dutin pro šíření vzduchu stále vyfukoval teplý vzduch. A to jsem při opakovaných měřeních teploměr ponechal na zadních sedačkách. Tak uvidíme co změní nová řídící jednotka. Každopádně, abych v autě při plný dig. klimatizaci musel při teplotě na automat : 17 st. C otevírat okénka, abych se mohl nadechnout a zchladit se mi zdá dost divný.
jen k ACC - s tou jsou problémy obecně, resp. s čidly. ta jsou dost citlivá a stačí, aby trochu zasvítilo slunko a hned se to projeví. bojuju s tím už léta, ale nezbývá nic jiného, než občas teplotu upravit (např. snížit otáčky ventilátoru, eventuelně změnit i o půl stupeň, stupeň teplotu)..