Nemáš pravdu v tom, že deaktivuješ origo

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Axel píše:jinak se mi alarm spustil i když použijete tlačítko jen pro otevření kufru a zbytek vozu je zamčený a pak jsem ho zabouchnul, ale špatně a po chvíli tuuuuuuuut tuuuuuuuut tuuuuuuuuuuuut tuuuuuuuuut tak to jsem byl teda překvapen....
Dajek píše:s tím alarmem je pravda, že stačí zamčít dálkáčem a pak odemčít klíčkem a už to houká, jednou se mi to podařilo, od té doby sem to nezkoušel :-D ale kraválu jak na pouti :-P
Marek_Km píše:
...já měl na mysli odemčení dálkáčem jenom kufru, pak jeho špatné dobouchnutí. No a asi to signalizovalo vniknutí do auta, když nebylo vše dovřené. Podle mě to bylo tak, že se to při dovírání na malinký okamžik tvářilo jako zavřené, asi se to zamklo a v momentě kvůli nedovření to začalo řvát....
anybody.else píše:Ingdave : no problem nastal vcera, takze jestli mi chtej poslat fakturu, tak mozna teprve dorazi :-)
ale melo by to byt gratis. Na linku Kia Asistance jsem nahlasil temer vse : VIN, SPZ, barvu, typ motoru, kdo je majitel, adresu majitele, telefon na me. Technik prijel problem vyresil, vzal si odemne maly TP a KIA Assistance kartu. Vyplnil formulare, ja je podopsal a hotovo.
Ingdave píše:titanus píše:a si si isty ze si nemal kluc v 1. polohe??na zhaveni??v tejto polohe to je otazka par hodin...
Všiml jsem si, že namá diesel, tak žhavit by to nemělo .... ale o bateriích jsem slyšel taky něco podobného, že nejsou nic moc a chtělo by ji to časem vyměnit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé