Auťas píše:Tak jak to tady už nějakou dobu čtu, tak asi nezbývá, než si každý bude muset pomoci, jak umí. Já se chystám, že až bude auťas pěkně suchý, koupím Resistin ML a štěteček a pěkně to tam v těch spárách natáhnu (pokud tam tedy ta rez po třech měsících pod širákem už není). Bude to sice nějakou dobu pěkně smrdět, ale účel světí prostředky. A pak se uvidí ;)
greenca píše:Auťas píše:Tak jak to tady už nějakou dobu čtu, tak asi nezbývá, než si každý bude muset pomoci, jak umí. Já se chystám, že až bude auťas pěkně suchý, koupím Resistin ML a štěteček a pěkně to tam v těch spárách natáhnu (pokud tam tedy ta rez po třech měsících pod širákem už není). Bude to sice nějakou dobu pěkně smrdět, ale účel světí prostředky. A pak se uvidí ;)
to ale riskuješ,že přijdeš o záruku.Pokud ti začnou dveře rezivět a pujdeš je reklamovat,tak se na ně bude chtít podívat technik a pokud uvidí,že je to něčím natřený,tak se s tebou nikdo bavit nebude.Měl jsem v plánu spáry dostříknout originál barvou do stracena,ale můj šéf (AUTO JANÍČEK)mě od toho odradil,protože pokud by opravdu došlo na výměnu dveří,tak to už posuzuje technik přímo odmotors.Poradil mi ať nechám závadu do konce roku projevit a potom to začneme reklamovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé