jakub píše:07.miki píše:Jakube - myslíš koroze dveří ?
To jsem myslel. Jsou tam na sobě 2 plechy a u některých aut tam nedostříkla do té spáry dostatečně barva. U mě je to ale zatím v pořádku - viz moje foto výše.
-> OK -> budu to hlídat

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
TWiDY píše:Musím obecně říct, že ta koroze na dveří není vůbec dobrá vizitka a podle mě svědčí o chybě v technologii výroby. Je to něco takového jako byl kdysi problém zadních pátých dvěří Felicie s korozí danou technologií výroby daného dílu. Škodovka je pokud je mi známo zdarma vyměňovala a dveře konstrukčně upravila.
Osobně by mě zajímalo, jestli už přijali opatření aby tuto vadu u nových aut eliminovali.
A v případě zadření motoru se s nikým nedomluvíš........ :-)jakub píše:@MP1
Olej si klidně může měnit sám, ale důležitá jsou v tomhle případě razítka o provedených ročních kontrolách karoserie v servisní knížce.
jakub píše:@MP1
Olej si klidně může měnit sám, ale důležitá jsou v tomhle případě razítka o provedených ročních kontrolách karoserie v servisní knížce.
vladislav píše:Zrovna ted jsem vyplnoval dotaznik od KII.....i když moje auto je zatím bez problémů ,které by mi vadili...tak jsem se na téma koroze rozepsal do dotazníku ve velké miře...aspon touto cestou chci pomoct.....své auto sleduji pokud objevím sebemenší naznak koroze tak toto okamžitě budu konzultovat se svým prodejcem a nechám to napsat jako závadu do centrální databáze...
JS1291 píše:Souhlasím, ale neměl by to důrazně vyžadovat zákazník, ale měl to být zcela automatický krok ze strany servisu a zájem impotréra . Podobně se chová většina zavedených automobilek a Kia si klade za cíl je dohonit ba i předběhnout. Realizovat to musí prakticky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé