PetrLa píše:To já dostal za své peníze přesně to, co jsem očekával.
- jede to
- žere to málo
- hromada místa
- ve výbavě vše, co jsem chtěl
- je to bezpečnější než moje předešlé auto (ale to jsou snad už všechny kromě čínských)
- servis super...(já ulomil páčku, řekl jsem ulomil jsem to, taky si to zaplatím, prosím vyměnit.....byla-li reklamace, vyměnili bez vytáček) ..na férovku
- reklamoval jsem jen motorek ostřikovačů, škubání motoru a z výroby špatný volant (nebyl kůží potažený, ale obyčejný, což na funkci rostlináře nemá vliv)
A to jestli tam mám vyražené KIA nebo něco jiného je mi po pravdě úplně jedno.
Jestli někdo čekáte Mercedes, tak to jste si spletli cenovou hladinu.
Jestli tam někdo máte závadu, tak honem s tím do servisu.....utratili jste za to peníze, tak jaképak ostýchání se.
Řeči, je to to levné a relativně kvalitní, tak co si stěžujete, jsou ÚPLNÝ NESMYSL!!! Oni to za tolik nabízí a my to za tolik kupujeme, pokud cokoli nefunguje a nebo neplní svou funkci, tak REKLAMOVAT. To že něco stálo méně než u konkurence NENÍ OMLUVA....to je prostě jejich boj.
To je jak koupit si rohlík a najít v něm švába....přijít do pekárny a stěžovat si....A oni by vám na to řekli..."u konkurence je to dražší a tak tam ty šváby nemají". Copak to je omluva? Ne není....dali se na kšeft, tak se všemi povinnostmi a riziky, které to nese.
Taky to tak nějak beru.