@Anonym
Nechci nějak otravovat, ale mohl by ses rozepsat. Stačí nějak stručně o těch závadách cos nastínil výše, popř. to dát do karty vozu (jestli to jde)...
emann píše:škube a škube![]()
![]()
asi to konečně začnu řešit v servisu ale jak tak čtu asi to není moc platné ale já se nedám mám záruku-mám tak at se starají!
Anonym píše:Pokud ti to škube ,zajeď do servisu,oni se projedou pak to dají na diagnostiku,pokud to nic neudělá při jizdě a dg.bude v pořádku trvej na tom aby to napsali do počítače.Jakmile se to tam začne hromadit budeme muset věřit že stím něco udělají.
snike píše:Anonym píše:Pokud ti to škube ,zajeď do servisu,oni se projedou pak to dají na diagnostiku,pokud to nic neudělá při jizdě a dg.bude v pořádku trvej na tom aby to napsali do počítače.Jakmile se to tam začne hromadit budeme muset věřit že stím něco udělají.
V pátek po práci se chystám vyrazit s tím škubáním do Dolnisu, ať jim ten centrální počítač pořádně naplníme ;-)
grafix píše:Co to u tebe znamena, v patek po praci ?Ze bych tam dorazil taky, at maji radost... Docela by me zajimalo, jestli budou mit v pocitaci zaznam o tom tempomatu, jak jsem jsem to byl reklamovat tenkrat v Pocernicich...
Vypada to tak, ze Shell V-Power Diesel nezabira![]()
![]()
...
snike píše:grafix píše:Co to u tebe znamena, v patek po praci ?Ze bych tam dorazil taky, at maji radost... Docela by me zajimalo, jestli budou mit v pocitaci zaznam o tom tempomatu, jak jsem jsem to byl reklamovat tenkrat v Pocernicich...
Vypada to tak, ze Shell V-Power Diesel nezabira![]()
![]()
...
V pátek budu v práci končit kolem 13 hodiny a je to jediný den v týdnu, kdy nemusím spěchat vyzvednout děti ze školy a rozvézt je na kroužky. Takže v Dolnisu bych mohl být kolem 13:30 ;-)
Anonym píše:emann píše:škube a škube![]()
![]()
asi to konečně začnu řešit v servisu ale jak tak čtu asi to není moc platné ale já se nedám mám záruku-mám tak at se starají!
Pokud ti to škube ,zajeď do servisu,oni se projedou pak to dají na diagnostiku,pokud to nic neudělá při jizdě a dg.bude v pořádku trvej na tom aby to napsali do počítače.Jakmile se to tam začne hromadit budeme muset věřit že stím něco udělají.
Angel píše:snike píše:@Angel: Ve kterém servisu NH Car jsi byl? Já to jdu zítra řešit do Dolnisu.
Na Strahově. Už tam ze mě jsou nešťastný, protože jim nic neodpustím. Ale zadní tlumiče jsem s nimi ještě nedořešil.
Angel píše:No to snad nemyslejí vážně, to jako potřebujou pro nějakého mechanika auto aby s ním mohl 3 dny jezdit? Osobně bych tedy s takovým postupem nesouhlasil. Na zahřátém motoru se ten stav, kdy to zaškube dá při troše snahy navodit během 2-3 kilometrů a né během 2 - 3 dnů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé