- mam nasledujici problem, pri otackach motoru lehce pod 2000 ot/min (okolo 1900)
a jakemkoli zarazenem prevodovem stupni (zcela jiste pri 3,4,5) auto z niceho nic prestane tahnout.
Efekt jako by doslo palivo.Toto trva zhruba 1 - 2 sec.
Pokud behem tohoto momentu slapnu na plyn (nadoraz) nic se nedeje, a az tato slaba chvilka odezni,
auto zacne normalne zrychlovat (mezitim jakoby brzdi motorem).
Pokud vyslapnu spojku a pustim plyn tak motor kupodivu nechcipne ale otacky spadnou na
volnobeh (zadne otresy nebo vibrace ci podivne zvuky od motoru).
Pokud behem tohoto momentu vyslapnu spojku a seslapnu plyn na doraz , tak se chvili nic nedeje,
spatna chvilka opet odezni , pak motor se vytoci a ja zaradim a pokracuji v jizde.
Vcera jsem byl v servisu na prohlidce , tohle jsem reklamoval, diagnostika nic , takze taktez zadna akce ze strany servisu
Po odjezdu jsem najel cca 50 km bez problemu (byl jsem pripraven hned jet zpatky),
uz jsem se radoval ze je to v poradku ale dnes se mi to stalo asi 5x.
Software ridici jednotky je tam dle servisu nejnovejsi - cetl jsem thread o cukani 1.6 CRDi.
Naftou to neni , je tam s timhle efektem uz 4ta nadrz.
Uz se nemuzu dockat az se mi to stane pri predjizdeni (zatim si namlouvam ze pri vytocenem motoru to nehrozi)
Co dal ? Jasne ze budu reklamovat znova , ale v Pondeli odjizdim (nastesti letecky) na 2 mesice mimo CZ.
Takze to odkladam a doufam ze se mi tu mezitim vynori nejake zkusenosti.
Najeto 17 tkm.

SW 1.6 CRDi 85kW , cerveny, rv. 2008