Ahoj,
takl tohle se mi stalo prave dnes a podruhe za dobu co mam Kiu. V prvnim pripade prijdu k autu, odemknu DO ale blinkry nic. Startuju a samosebou vse KO. Dvere byly dobre zavrene, pri odchodu kontroluji jestli sviti stropni svetla.. Jedine ceho jsem si vsimnul byly zapnute sterace, ale podle mne.. co ma pres sterace protekat proud pri v uzamcenem aute? Od te doby v aute vse vypinam, proto dnes odpoledne prekvapen kdyz sem auto zase nenatocil.. Asi pratele na slovensku maji nejakou hodne nepeknou chybku v elektrice, protoze tohle neni mozny. Vse vypnute, zaklapnute, proste nevim co muze vybijet baterku kdyz neni klic v zapalovani, to preci nedava logiku? Takze start pres kabely, najeti par km na zprovozneni baterie a ceho sem si vsimnul nyni je to, ze mi sviti na pristrojovce symbol auta vpavo (signalizace otevrenych dveri - samosebou ze jsou zavrene, ale podle mne by to nemelo pri zamknutem aute vubec svitit, je tak?) a zadruhe vidim celkovy stav ujetych km ktery nezmizi. Jako na potvoru v okoli zadna KIA kde bych se mohl podivat jestli to tak ma svitit, ale podle mne je to blbost. Muzete mi prosim potvrdit jestli vam to pri zamcenem aute taky sviti? Podle mne tezko. To je jedina vec ktere jsme si dnes vsimnul, takze jsem zvedav, co se bude dit. Zkousel jsem jeste podle navodu zkontorlovat pametovou pojistku, vyjmout a zandat (taktez jsem promeril - pojistka oK), ale neverim tomu po elektricke strance uz ani za mak. Tot vse o zkusenostech s baterii, snad to daji pratele nejak dokupy, protoze ty pripady se koukam mnozi.. Tak hlavu vzhuru a mejte se