Ahoj, stále slyším pazvuky z leva. Snad ze sloupku kde je vršek bezpeč. pásu kotven, nemyslím, že by to bylo z dveří. Je to při malé rychlosti potichu takové klapání z leva. Rozčiluje to. Nemá s tím prosím někdo zkušenost? Tomáš
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pri male rychlosti? Zvlastni, docela bych to chtel slyset, vypada to na neco volneho ve sloupku ale co? Netusim. Protoze vim ze mas kratkeho tak o roletce na zadnim platu neuvazuju, to je vlastnost SW.
Muze to byt i aktivni operka, mne treba obcas drnci operka spolujezdce, kdyz nikdo nesedi v sedacce
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tých pazvukov z ľavého stlpika som sa zbavil podlepením tej umelej hmoty,ktorá zachádza do stlpika pri prestavovaní polohy pásu. Použil som hrubšiu samolepku. Inak skús na chvíľu prestaviť polohu pásu. Mohlo by to pomôcť. Mne najnovšie niečo rezonuje s priestoru budíkov a neviem čo to je.Prejavuje sa to na hrbolatej vozovke a to nie vždy. Budem riešiť v servise /UŽ 3.KRÁT!!!!!!!/
Mne zase vrzga to umelohmotne oblozenie piatych dverí a už neviem čo s tým mám robyť, podotahoval som vsetky mozne skrutky, pretoze som myslel, ze moze byt nieco uvolnene, ale vrzga to stale. Prestalo to akurat na dobu asi jedneho mesiaca ked sa auto vratilo zo servisu po prelakovani piatych dveri. Ziadne ine pazvuky sa mi v aute neozyvaju, len toto. Co mam robit? (mam SW)
Este je jedna moznost... zmierit sa s tym a ignorovat Mna teraz posledne irituje ina vec, pravdepodobne je to klima... take obcasne zzzzzzztt, zzzzztt servomotorceka z oblasti vyfukov okolo radia. Na pukotanie materialu zohriatych a nasledne klimou ochladzovanych A stlpikov som si uz zvykol.
Jdou plasty na dveřích a na sloupku mezi předními a zadními sedadly jednoduše bez přípravků demontovat a opět namontovat?? Nechce to nějaký olej mezi přechody mezi plasty? Můj pazvuk ze sloupku vzniká jak při přejíždění nerovností malých, ale i když se auto dostává do lehké torze např. v zatáčce, nebo když přeřadím někdy. Ve vnitř ve sloupku je airbag, tak třeba tam jestli něco neklepe občas a plasty to vůbec nejsou. Zkoušel jsem na plasty za jízdy tlačit, ale zatím bez úspěchu. T
U mě se zase objebuje lehké drnčení v levých dveřích. Dlouho jsem zkoušel vysledovat odkud to je a ... od vnitřní kliky. Byl jsem s tím v servisu, kde se mi na to ochotně podívali a drnčení odstranili. Prý se uvolnilo nějaké uchycení u kliky. Po zhruba dvou tisících kilometrech to ale začalo znovu. Tak zase udělám návštěvu servisu. ... taková blbinka, ale umí rozladit
pro_cee´d*1,4 CVVTBílá WDComfort* ...................................17.000 km spotřeba 7,1 l/100 km