Voda po kobercom

Trápí Vás něco na voze?

Re: Voda po kobercom

Příspěvekod PeterZM » 02.06.2011 19:45

Ja som mal rovnaky problem na mojom Focuse a problem bol s netesnym prednym sklom.
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod rudolf.tomka » 05.06.2011 22:57

koberčeky absolut suché :thu: :yes: , takže som spokojný a opatrenia cez zimu, sušiť, sušiť, gumenné rohože je prospešná vec ;)
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod Pujo » 06.06.2011 20:55

rudolf.tomka píše:koberčeky absolut suché :thu: :yes: , takže som spokojný a opatrenia cez zimu, sušiť, sušiť, gumenné rohože je prospešná vec ;)

Ja mam gumene koberce a neviem ci sme sa pochopili ale ta voda sa neda len tak nahmatat pod kobercekmi, mokre su az tlmiace koberce pod ciernym kobercom ktory je po celej dlzke auta, takze jedine sa tam clovek dostane ak idu dole prahy a ine plastove casti..... Ja Mam momentalne dole koberec z celeho auta a testujem to bez koberca.No zatial nezateka nic uviidm co to bude este v priebehu tyzdna dvoch.....
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 06.06.2011 21:08

ano aj ja som pekne odšruboval čo sa dá ,aby som sa dostal POD KOBEREC a teraz je tam sucho :thu:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod Pujo » 08.06.2011 14:01

No dnes som kusok pokrocil, nakolko som dnes nasiel zas mokro v aute a aj kvapky na vnutornej konstrukcii auta v okoli predneho laveho blatnika. Tak som zacal z flasky nalievat vodu priamo do plastoveho krytu na lavom obluku celneho skla. A coskoro bolo v interieri auta pozorovat ako z casu na cas padne nejaka kvapka... za 5 minut odhalene miesto odkial tecie. Musim sa na to pozriet detajlnejsie aby som vedel co je potrebne uzavriet aby voda nepretekala dnu do kabiny....
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Pujo » 22.06.2011 21:22

Dnes odhalena a odstranena zavada, potrebna bola demontaz naraznika presilikonovanie miesta medzi vnutornym a vonkajsim blatnikom a taktiez aj z interieru auta. Zatial to netecie tak dufam,ze to tak aj zostane. V najblizsej dobe teda dotlmim podlahu a dava mspat koberec a vsetky plasty co tam maju byt, uz som si posledne dva tyzdne pripadal ako automechanik, jazdim v rozobratom aute ;)
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Mirec 19 » 09.04.2012 10:16

To je sila to snád ani nie je pravda :o to aby si clovek dokončil auto sam a ty samoukovia v SNV sú tiež dobrý mna už začína sra..t aj PP
Tak drzím ti palce aby si mal sucho v aute a nejazdil v KIA ponorke...
Mirec 19 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na Závady